Koffie drinken bij Coffee & Concunuts Amsterdam

 C.T Coffee & Coconuts Amsterdam Hotspot De Pijp Ceintuurbaan
 C.T Coffee & Coconuts Amsterdam Hotspot De Pijp Ceintuurbaan
 C.T Coffee & Coconuts Amsterdam Hotspot De Pijp Ceintuurbaan
 C.T Coffee & Coconuts Amsterdam Hotspot De Pijp Ceintuurbaan
 C.T Coffee & Coconuts Amsterdam Hotspot De Pijp Ceintuurbaan
 C.T Coffee & Coconuts Amsterdam Hotspot De Pijp Ceintuurbaan
 C.T Coffee & Coconuts Amsterdam Hotspot De Pijp Ceintuurbaan
 C.T Coffee & Coconuts Amsterdam Hotspot De Pijp Ceintuurbaan

Iedere dag spotte ik weer een van mijn Instagram vriendjes bij C.T Coffee & Coconuts. Volop kwamen er foto’s van kokos noten en kopjes cappuccino voorbij in mijn Instagram feed. Natuurlijk werd ik  nieuwsgierig. Waar zit deze nieuwe tent en is het dan echt de nieuwste spot van Amsterdam? Vorige week trok ik mijn stoute schoenen aan en besloot samen met mijn vriendinnetje Sabrina op onderzoek uit te gaan.

Op vrijdag rond een uur of half een arriveer ik bij het voormalige Ceintuur theater. Ondanks de enorme grootte van het gebouw (3 verdiepingen) is het tjok vol! Kinderwagens, bediening die met bladen broodjes rondlopen en mensen die op de trap staan te wachten voor een tafel maken een chaos. Als Sabrina binnen komt zie ik aan haar gezicht dat we dezelfde gedachte hebben. We kijken elkaar aan en willen het liefst rechtsomkeer draaien. ” Goed Chlo, het is dat jij het bent dus laten we het een kans geven” grapt Sabrina. Gepakt en gezakt met mijn hand bagage koffer neem ik plaats op de wachttrap, waar ondertussen obers van boven naar beneden lopen. Omdat het aanzienlijk lang duurt (het is “Busy Friday”) voordat we een tafel krijgen besluiten we het aanbod om aan de bar plaats te nemen maar aan te nemen. Sabrina heeft honger en op dat moment is alles beter dan niets.

Zelf heb ik al gegeten dus neem alleen een kokosnoot (€5,50), terwijl Sabrina kiest voor een appel kruimel taartje (€4,90) , cappuccino (€2,90) en scrambled eggs met avocado (€7,90). We hoeven niet lang te wachten voor het er is. Eerlijk is eerlijk alles smaakt even lekker en er valt weinig aan te merken op mijn tropische kokosnoot. Sowieso werkt de kokosnoot goed op Instagram (gegarandeerd veel likes, LOL) en is het net even wat anders dan een normale frisdrank. Het is niet goedkoop bij onze nieuwe spot, maar voor Amsterdamse (De Pijp) begrippen is het best ok.

Het concept van C.T Coffee & Coconuts vind ik super, want echt overal is over nagedacht. Tot aan de toilet toe is alles in tropische sferen en soms is dat nou juist wat een mens nodig heeft. Als je even in een winter dip zit is het best lekker om aan een kokosnoot te lurken en weg te dromen naar dat ene tropische tripje op Aruba. Je snapt het wel toch? Anyway, als we rond half drie uitgekletst zijn besluiten we af te rekenen en op te stappen. De rust is weder gekeerd en je merkt dat de spits voorbij is. C.T Coffee & Coconuts is zeker een aanvulling in Amsterdam. Het is namelijk niet de zoveelste  bruine kroeg, koffie tent of biologisch eet café. Het is weer even een verfrissing die wind doet blazen in Amsterdam! Ben jij al bij C.T Coffee & Coconuts geweest? Zo ja, wat vond je er van?

Lees ook:  Vegan burgers eten bij Flower burger Amsterdam

C.T Coffee & Coconuts, Ceintuurbaan 282-284, Amsterdam

Op de hoogte blijven?

MELD JE AAN VOOR DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

We spammen niet!

Chloë Sterk

Chloe (32) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in een knusse studio Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

8 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Wij hebben dus wel rechtsomkeert gemaakt omdat we onbeschoft behandeld werden. We werden niet begroet, kregen uiteindelijk te horen dat ze wel gewend zijn dat er geen plek is en dat we maar moesten blijven staan. Er waren ongeveer 5 4-persoons tafels bezet door 2 mensen, maar er iets aan proberen te doen ho maar. We moesten zelf maar even ‘daar in die hoek’ aan de meiden vragen hun kruk vrij te maken. Toen hebben we een ander tentje gezocht 😉 Jammer, want het ziet er fantastisch uit en het eten lijkt me ook lekker

    1. Jemig wat jammer zeg Kelly! Ik denk inderdaad dat ze een oplossing moeten vinden voor die enorme drukte en wachtrijen. Ik merkte ook dat er heel veel mensen op de trap stonden te wachten en dat maakt het een beetje een chaos. Echter is het weer heel lekker eten en een kokosnootje op zijn tijd is ook niet verkeerd :). Tot snel KUS!