Bij Club Crescendo staat Italiaans eten centraal

CLUB CRESCENDO POP-UP HOTSPOT AMSTERDAM

IEDERE LAATSTE VRIJDAG VAN DE MAAND GENIETEN BIJ CLUB CRESCENDO

Op nog geen vijf minuten loopafstand van het Leidseplein in Amsterdam, verscholen tussen alle grote gebouwen bevindt zich evenementen locatie People’s Place. People’s Place is onopvallend van buiten, maar eenmaal binnen voel je de intieme sfeer met een kosmopolitisch karakter. Deze bar is ideaal voor een drankje na het werk, maar tovert vanaf deze maand ook drie keer om tot Club Crescendo. En hier wil jij sowieso meer van weten, want door dit concept verveel jij je nooit meer de laatste vrijdag van de maand.

Een Italiaans diner dansant-concept

Club Crescendo is een tijdelijk concept verspreid over drie maanden waarbij een Italiaans menu geserveerd wordt, een menu dat gepaard gaat met Italiaanse wijnen en live muziek van lokale topacts. Het begint met een borrel en gaat over in een diner van rijk gevulde tafels vol Italiaanse delicatessen. Tijdens het diner is er live muziek welke gedurende de avond overgaat in de tunes van een DJ.

CLUB CRESCENDO POP-UP HOTSPOT AMSTERDAMCLUB CRESCENDO POP-UP HOTSPOT AMSTERDAM

De proefavond 

Donderdag 8 februari was ik uitgenodigd voor de proefavond die geheel in het teken stond van gezelligheid en Italiaans genieten. Samen met onder andere Anne en Renee (bekend van YourLittleBlackBook) proefde ik diverse Italiaanse lekkernijen. Op het Club Crescendo menu staat onder andere “breaded eggplant“, carpaccio van tonijn, “zucchini fritters” en steak tataar. Het was echt een gezellige avond en dat is nou juist wat Club Crescendo wilt bereiken.

CLUB CRESCENDO POP-UP HOTSPOT AMSTERDAMCLUB CRESCENDO POP-UP HOTSPOT AMSTERDAM

Jij kan ook Italiaans genieten in Amsterdam

Wil je nou ook avondje Italiaans genieten met je vriendinnen, vrienden of familie? Dat kan iedere laatste vrijdag van de maand. People’s Place transformeert tot Club Crescendo op de volgende avonden: vrijdagavond 24 februari, 24 maart en 21 april. Tijdens de avonden wordt er een menu geserveerd voor een vast bedrag van 35 euro per persoon. Het antipasti barmenu bedraagt 17,50 euro. Deelnemen aan het diner kan alleen door middel van reservering via clubcrescendo@peoplesplaceamsterdam.nl. Binnenlopen voor een borrel en het antipasti barmenu kan altijd. Ben jij al nieuwsgierig geworden?

CLUB CRESCENDO POP-UP HOTSPOT AMSTERDAM

Club Crescendo – Stadhouderskade 5 – Amsterdam

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

1 Reactie

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP