Lunchen bij Bliss lounge Dubai

My Isabelli OOTD DUBAI Sheraton Jumeirah Beach Club bliss lounge DUBAIMy Isabelli OOTD DUBAI Sheraton Jumeirah Beach Club bliss lounge DUBAIMy Isabelli OOTD DUBAI Sheraton Jumeirah Beach Club bliss lounge DUBAIMy Isabelli OOTD DUBAI Sheraton Jumeirah Beach Club bliss lounge DUBAIMy Isabelli OOTD DUBAI Sheraton Jumeirah Beach Club bliss lounge DUBAIMy Isabelli OOTD DUBAI Sheraton Jumeirah Beach Club bliss lounge DUBAIMy Isabelli OOTD DUBAI Sheraton Jumeirah Club bliss lounge DUBAIMy Isabelli OOTD DUBAI Sheraton Jumeirah Club bliss lounge DUBAIMy Isabelli OOTD DUBAI Sheraton Jumeirah Beach Club bliss lounge DUBAI

Toen ik deze cabana set via via op Instagram tegenkwam was ik verkocht, deze set moest ik hebben voor mijn tripje naar Dubai.  Op het internet kwam ik terecht op de My Isabelli webshop waar ik weer eens voor een keuze werd gesteld. Het cabana setje was in meerdere kleuren beschikbaar en toen kwam natuurlijk weer de vraag: welke moet ik nou kiezen? Een uurtje struinde ik over de webshop en uiteindelijk viel mijn oog op deze rode cabana set (rood blijft toch mijn lievelingskleur). Gister droeg ik deze set naar het strand waar ik genoot van de zon, heerlijke cocktails bij Bliss Lounge Dubai en ook af en toe nam ik een duik nam in het zwembad van Sheraton Jumeirah Beach Resort. Na een paar uurtjes was het al weer tijd om van het strand af te gaan en ons om te kleden voor een te gekke ervaring. Gister avond gingen we namelijk skieen in Ski Dubai. Dit is de grootste indoor ski-hal ter wereld en het was in een woord te gek! Sowieso is de ervaring van 40 graden in de zon naar -10 in de ski hal heel apart en ook dat zo’n grote skihal gewoon open is tot 1 uur snachts is echt uniek. Meer hierover in een grote highlight en hotspot post snel hier op de blog. Ik ga nu gauw opschieten, vandaag ga ik heerlijk een vol dagje strand pakken. Ik hou jullie op de hoogte! Wil je nou geen een Dubai avontuur missen, volg mij dan op Instagram en Snapchat. Liefs vanuit Dubai.

When I spotted this cabana set via Instagram, I was sold, this was a must have for my trip to Dubai. Through internet I landed on My Isabelli what again confronted me with making a decision. The cabana set was available in many different colours. Awww help, what colour should I pick, I was thinking. After an hour surfing the webshop I finally chose for the colour red (after all red remains my favourite colour). Yesterday I whore the set to the beach where I fully enjoyed the sun, some lovely cocktails, and was able to take a few dips in the pool of the Sheraton Jumeirah beach resort. After a few hours it was time to leave the beach and to get ready to go for a crazy experience. Because last night we went skiing at Ski Dubai. This is the largest indoor ski-hall in the world and in one word crazy fun! Just the experience of going from 40 degrees outside to minus 10 degrees inside was very different and the fact that the hall was open till 1 o’clock in the morning was very unique. But more about this in a big highlight hotspot post later on. I have to hurry now because today I am going for a full day to the beach. I will keep you all posted! If you don’t want to miss my Dubai adventure, follow me on Instagram and Snapchat. With love from Dubai.

SHOP THE LOOK: 

Playsuit: My Isabelli, sunnies: Ikhebeenbril.nl 

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

9 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Wat een heerlijke zonnige foto’s! En rood, je moest wel rood kiezen. Past perfect bij je (ook al ken ik je niet persoonlijk…). Ik ben benieuwd hoe het skiën was. Het lijkt me wel echt vreemd hoor, in zo’n warm land skiën.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP