Hoe draag je blauwe velvet enkellaarsjes?

BLAUWE VELVET ENKELLAARSJES MANFIELD BLAUWE VELVET ENKELLAARSJES MANFIELD BLAUWE VELVET ENKELLAARSJES MANFIELD BLAUWE VELVET ENKELLAARSJES MANFIELD BLAUWE VELVET ENKELLAARSJES MANFIELD BLAUWE VELVET ENKELLAARSJES MANFIELD

BLAUWE VELVET ENKELLAARSJES

Ik geef toe, ik heb een liefde gecreëerd voor velvet items. Een paar weken geleden begon de liefde met de kobalt blauwe velvet tas en nu bereid het zich uit met deze blauwe enkellaarsjes. Oh ik vergeet eigenlijk het donkerblauwe velvet jurkje en top te noemen. Oops, ja ik ben een beetje doorgeslagen in mijn velvet obsessie.

Sneakers vs laarsjes 

Valt jullie niet wat op? Ik draag de laatste tijd veel vaker laarsjes dan voorheen. Ik was verslingerd aan mijn witte sneakers en probeer nu steeds vaker voor iets anders te kiezen. En dat is niet alleen omdat ik wil afwisselen, dat is ook omdat het gewoon stervenskoud is. Wie heeft dit weer in vredesnaam besteld? De sneeuw die we hadden is prachtig, maar die kou. Als ik even buiten ben, kom ik bevroren binnen. Om een lang verhaal kort te maken, het liefst kom ik helemaal niet buiten. Snappen jullie wel toch?

Hoe combineer je de blauwe velvet enkellaarsjes?

Die korte enkellaarsjes hoe combineer je die nou het beste? In het begin moest ik ook even kijken hoor, want het enkellaarsje met blokhak gaat niet zomaar samen met iedere outfit. Daarnaast vind ik de laarsjes het leukst met blote benen, maar met deze kou is dat natuurlijk niet aan de orde. Wat dan? Zelf vind ik het ook leuk om de blauwe velvet enkellaarsjes te combineren met een broek die net wat korter is en aan de onderkant rafelt. Ik ben nog opzoek naar de perfecte lichte variant, maar een donkere vond ik bij Zara. En jemig dit is echt mijn favoriete jeans geworden. Ken je dat, dat wanneer je jeans uit de was komt, je meteen hem weer aan trekt. Oops, dat deed ik dus vanmorgen.

En voordat ik deze post afsluit nog even snel de merken van deze look. Ik combineerde mijn blauwe velvet laarsjes van Manfield met een jeans van Zara, witte blouse van River Island, velvet top (gekocht in Valencia) en velvet tas van My Jewellery. Oh en voor de geïnteresseerde deze foto’s maakte ik met mijn OLYMPUS PEN E-PL8 en 17MM lens. Liefs X

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

7 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP