ARUBA BIKINI’S

ARUBA BIKINI'S HUNKEMOLLER

ARUBA BIKINI’S

En voordat ik het doorheb zit mijn vakantie op Aruba er helaas al weer op. Maar jemig, wat was het heerlijk om even het koude Nederland te ontvluchten. Voorafgaand aan mijn reis, hoorde ik meerdere malen dat 8 dagen te kort was voor de Antillen (het is namelijk 9 uur vliegen), maar niks was minder waar.

Zelfs in deze korte tijd kan de zon zoveel goeds doen voor een mens. Tijdens het pakken van mijn koffer sloeg wel even de paniek toe, want het is natuurlijk winter hier, dus er was geen bikini te krijgen. Toch vond ik op de website van Hunkemöller nog een paar leuke pareltjes.

Toen ik de bikini’s gespot had, gooide ik ze meteen in mijn winkelmandje en was de bestelling geplaatst. Twee dagen later kwamen de bikini’s binnen en wat een geluk, beide paste #LUCKY.

Op Instagram poste ik beide bikini’s en wat bleek; meer mensen hebben last van bikini stress. Meerdere keren kreeg ik de vraag, waar ik rond deze tijd van het jaar een bikini had gekocht. Dus vandaar, vandaag een post over mijn Aruba bikini’s.

ARUBA BIKINI'S HUNKEMOLLER

Ik bestelde de donkerblauwe met witte treasure push-up bikini (bovenstaande foto) en draag hierin maat M van het broekje en 75B van de top. Het broekje lijkt redelijk groot op de site van Hunkemöller, maar zelf ben ik toch blij dat ik een M heb genomen. Als tweede bikini bestelde ik de Crochetta Edge push-up bikini in dezelfde maat.

Het is altijd de vraag als je bikini’s online besteld hoe ze in het echt zijn. Het is al helemaal spannend als je ook nog eens een melkfles bent, zoals ik voor deze vakantie was. Gelukkig viel het achteraf allemaal reuze mee en ben ik echt super blij met deze twee zomer pareltjes en ga ik ze zeker vaker dragen (als de zon weer eens schijnt in Nederland).

Wat vinden jullie van mijn nieuwe bikini’s en waar shoppen jullie meestal badmode? Ik kijk uit naar jullie reacties. Liefs X

ARUBA BIKINI'S HUNKEMOLLER

Op de hoogte blijven?

MELD JE AAN VOOR DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

We spammen niet!

Chloë Sterk

Chloe (32) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in een knusse studio Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

5 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.