Een dag in het Spaanse Alicante

Maandag ochtend verzamelde wij al heel vroeg op Schiphol (lees vijf uur in de ochtend) en vlogen we in twee en half uur naar Alicante. Op een of andere manier was ik zo moe dat ik echt non-stop in het vliegtuig heb geslapen.

Terwijl ik sliep had ik steeds het gevoel dat we gingen landen en stiekem hoopte ik dat ik nog even door kon slapen, ken je dat gevoel (ik had de slaap blijkbaar hard nodig).

Alicante TIPS FASHION LOOK

En toen we aan kwamen kon de jas meteen uit en kon het jurkje aan. De zon kwam door de wolken en in Alicante betekent dat dat het meteen warm is. Even over het weer, je kan in deze periode van het jaar geluk hebben (bikini dagen zijn echt zeldzaam), maar ook pech hebben.

Maar uiteraard is het niet zo koud als in Nederland en als de zon doorkomt is het meteen warm (#heerlijk).  De eerste dag bestond vooral uit sightseeing waar ik jullie later meer over zou vertellen in een reispost die nog volgt.

Alicante TIPS FASHION LOOK

Alicante TIPS FASHION LOOK

Inmiddels lig ik in bed in mijn hotel kamer en ben ik totaal gesloopt. Vroeg opstaan, enorm veel indrukken, de hele dag wandelen en ga zo maar even door hakt er toch wel in.

Morgen is het weer vroeg dag en vervolgen we onze reis naar Benidorm, maar voordat ik dat doe wilde ik eerst even een aantal foto’s met jullie delen. Wat vinden jullie trouwens van deze foto hierboven? Dit hondje kwamen wij tegen terwijl wij aan het wandelen waren in de straatjes van Alicante.

Alicante TIPS FASHION LOOK

 

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (29) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

4 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP