Vijf dingen die wij allemaal willen als voor het eerst de zon schijnt

DE ZON OOTD FASHIONBLOG

Als de zon gaat schijnen willen we met ze’n alle massaal naar buiten. Na een lange (voor mijn gevoel) grauwe winter willen niets liever dan weer even de zonnestralen op ons gezicht voelen. Logisch natuurlijk! Gelukkig was het zondag even zo ver. De lucht was strak blauw, de zon scheen en de temperatuur kwam gewoon boven de 10 graden uit. Jemig wat was dat even genieten.

Ik besloot samen met een vriendinnetje te gaan lunchen bij mijn favo spot DOWNTOWN en daarna te wandelen. Even gewoon mijn hoofd leeg maken, gezellig bijkletsen en genieten van het zonnetjes. Ja op een zondag doe ik eigenlijk niets liever dan dat

En omdat het zonnetje scheen besloot ik ook maar meteen mijn nieuwe zomerse gympen van Nubikk uit de kast te halen. Ik heb dit model al in de kleuren beige, bordeaux rood, wit en nu dan ook in het licht blauw. I LIKE!

En dan  zijn er altijd die vijf dingen die we allemaal willen als de zon gaat schijnen. Welke dat zijn? We willen nieuwe kleding, een drankje drinken op het terras in de zon, picknicken in het park, BBQEN met vrienden en niet te vergeten gewoon lekker met het gezicht in de zon zodat we eindelijk van dat bleke winterse gezicht af komen.

En nu maar hopen dat de kou weg blijft en dat de lente er zo snel mogelijk aan komt. Hebben jullie ook zoveel zin in de lente? Ik kan echt niet wachten. Voor nu veel liefs X

SHOP THE LOOK:

sneakers: Nubikk – jeans: Zara – trui: Jutka & Riska – jas: Zara – zonnebril: Rayban – tas: Ray Ban 

DE ZON OOTD FASHIONBLOG DE ZON OOTD FASHIONBLOG

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

3 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP