Dit is waarom Café Del Mar de place to be is op Malta

Café Del Mar malta uitgaan

Het uitgaansleven op Malta

Een paar maanden geleden bezocht ik de eilandengroep Malta.De eerste paar dagen verbleef ik op het rustige eiland Gozo waarna ik mijn reis voortzette naar het bekendste eiland Malta. Malta is een eiland welke bekend staat om zijn vele bezienswaardigheden (ik heb nog nooit zoveel kerken en kathedralen gezien), prachtige kliffen, pittoreske steden en vissendorpjes, maar het daarnaast kent het zeker ook een uitgaanscultuur.

Sinds de start van het muziek festival Isle of MTV op Matla (dit jaar was alweer het elfde seizoen) puilt ieder jaar het eiland eind juni uit met alle bekende dj’s. Hou je van een feestje bezoek dan zeker in juni het eiland Malta. Maar waar moet je heen om de party sfeer van Malta te proeven als je niet in juni het eiland bezoekt? Speciaal voor jullie ging ik onderzoek uit.

Café Del Mar malta uitgaan

St. Julians een uitgaansstrip met bars en clubs

Het bekendste uitgaansgebied ligt in de plaats St. Julians. Hier vind je de uitgaansstrip met bars, restaurantjes, casino’s en clubs. Wij zijn hier even doorheen gelopen, maar werden hier eigenlijk niet heel erg blij van. Wil je een avondje gaan zuipen dan is het zeker een aanrader, maar ben je opzoek naar een leuk pittoresk restaurantje of een mooie club dan moet je zeker niet op de strip van St. Julians zijn. Wat mij wel erg aan sprak is Café Del Mar in St Paul’s Bay.

Café Del Mar malta uitgaan Café Del Mar malta uitgaan Café Del Mar malta uitgaan

Café Del Mar is een franchise keten die bekend werd op het eiland Ibiza. Dit werd een succes en inmiddels is het concept uitgegroeid met maar liefst  twaalf verschillende locaties waaronder een op het eiland Malta. En nu natuurlijk de belangrijkste vraag van dit verhaal: waarom is Café Del Mar de leukste spot op Malta?

Dit is waarom Café Del Mar de place to be is op Malta
  • Je vindt er alles onder een dak. In de middag kan je relaxen op een bedje aan het zwembad, terwijl je in de avond plaats kan nemen aan een van de ingedekte tafels om te genieten van diverse gerechten. Nog niet genoeg gehad? In de avond transformeert Café Del Mar in een te gekke buiten uitgaansclub.
  • De sushi die er geserveerd wordt is overheerlijk. Geen zin in sushi? Geen probleem, want er staat nog zoveel meer lekkers op de kaart (denk aan salades, pasta’s, pizza’s en ga zo maar even door).
  • Het is de mooiste plek op Malta om de zonsondergang te bekijken. Hoe lekker is het om op een strandbedje met een cocktail in je hand de zon in de zee te zien zakken?
  • Het is iedere zondag een groot feest tijdens het feestje Sunday Sessions. Als je van een feestje houdt is zondag de leukste dag om Café Del Mar te bezoeken. Op zondag gaat rond de klok van vier de dj draaien en zo na zonsondergang wordt het enorm druk en komt het feestje echt opgang. Gezelligheid gegarandeerd!

Café Del Mar malta uitgaan

Café Del Mar is iedere dag geopend vanaf 10 uur tot laat 

VLOG MALTA:

Café Del Mar – Triq it-Trunciera – St Paul’s Bay

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

Nog geen reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.