Is de QuietComfort 35 bose headphone de musthave voor iedere reiziger?

QuietComfort 35 bose headphone

Is de QuietComfort 35 bose headphone de musthave voor iedere reiziger?

Denk je even in, in het volgende reis scenario. Je hebt een vakantie geboekt, stapt in het vliegtuig en het eerste wat je ziet is een baby op rij 19. Jouw stoelnummer? 18B. Het eerste wat er vast en zeker door je heen gaat is dat dit hoogstwaarschijnlijk de hele weg ergernis gaat worden. De druk van het vliegtuig kunnen de baby oortjes niet aan waardoor de baby gaat huilen, jengelen en vooral vervelend is. Ja hoor, zeg dan maar dag tegen je vliegtuig slaapje. Resultaat? Je komt doodmoe aan op je welverdiende verkantte.

Als regelmatige reiziger weet ik hier alles van. Jengelende baby’s kun je helaas niet verbieden op een vlucht, maar er is wel een oplossing om de grote hoeveelheid geluid die er tijdens het gejengel wordt geproduceerd te verminderen. Hoe? Lees dan gauw en maak kennis met de musthave voor iedere reiziger.

De QuietComfort 35 bose headphone is een headphone met vele voordelen. Laten we beginnen met het feit dat hij draadloos is, daarnaast perfect om de oren aansluit en je totaal van de wereld afsluit door middel van Noise Cancelling.

Maar hoe werkt het nu precies?

Voordat je ongestoord van je muziek kan genieten moet je eerst via een speciaal snoertje de headphone opladen. Is dit eenmaal gebeurt dan kan je maar liefst 20 uur lang muziek luisteren. En dan? Met een druk op de knop (zie foto) laat de Bose Quiet Comfort 35 ongewenst geluid verdwijnen door middel van Acoustic Noise Cancelling-technologie. Deze meet voortdurend extern geluid en onderdrukt dit met een tegengesteld signaal. Hierna is het een kwestie van verbinden via bluetooth met het gewenste apparaat en het muziek plezier kan beginnen.

QuietComfort 35 bose headphone

Mijn mening over de QuietComfort 35

Ik heb deze bose headphone zelf gekregen en eerlijk is eerlijk hij is aan de prijzige kant. Toch zou ik iedereen die regelmatig reist deze headphone adviseren. Ik heb er zelf enorm veel plezier van en gebruik de headphone naast het reizen ook tijdens het hardlopen en zou er niet meer zonder kunnen.

Hieronder even de voordelen op een rijtje:

  • Draadloos, waardoor je tijdens het muziek luisteren veel mobieler bent en nooit meer vast zit in de draden
  • Boise Cancelling, heridool sluit je, je af van de wereld door waardoor je ongestoord muziek kan luisteren
  • Perfecte pasvorm en zit lekker zacht over de oren

Ook nog even de nadelen:

  • De hoge prijs  (maar eerlijk hij is het zeker waard)
  • Draadloos, hierdoor laat je hem eerder ergens liggen (mijn eerste draadloze headphone heb ik bijvoorbeeld in het vliegtuig voorzakje laten zitten en toen nooit gevonden)

 

QuietComfort 35 bose – €380,-

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

Nog geen reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.