Dit zijn mijn inpaktips en favoriete reisitems voor aankomende zomer

 favoriete reisitems Coca-Cola

Dit zijn mijn inpaktips en favoriete reisitems voor aankomende zomer

Voor mijn werk ben ik regelmatig op pad en wie mij kent weet dat ik (bijna) altijd gespot word met mijn koffers. Een tijdje geleden zei een vriend tegen mij dat ik beter mijn koffer ingepakt kon laten in plaats van hem steeds weer uit en in te pakken. Misschien had hij gelijk, want ik leef de laatste maanden letterlijk uit mijn koffer. Ja mijn koffer is gewoon bijna mijn beste vriend geworden. Al is mijn koffer als hij weer eens te veel weegt (oeps) ook mijn grootste vijand. Dit vooral als ik veel trappen moet lopen met twee koffers (handbagage en gewone koffer) in mijn handen. Goed, genoeg geklaag, snel verder met mijn tips die zorgen voor een onvergetelijke droomvakantie.

 favoriete reisitems Coca-Cola

De tips voor een onvergetelijke doomvakantie
 • Probeer altijd met handbagage te reizen zodat je niet hoeft te wachten op je koffer bij de bagageband nadat je geland bent.
 • Toch extra bagage en te veel kilo’s in je koffer, dan heb ik de ultieme tip. Gooi al je schoenen in een apart handbagage koffertje. Schoenen, hakken en vooral laarzen wegen over het algemeen het zwaarst. Meestal wordt je handbagage ook niet gewogen dus die kun je gewoon vol proppen.
 • Neem diverse zonnebrandcrèmes mee op reis om mee af te wisselen gedurende de week. Ik begin meestal met factor 30 en bouw daarna af. Mijn ultieme favoriet is Guinot factor 15.
 • Probeer tijdens het inpakken al in setjes te denken. Dus combineer van tevoren een aantal items tot totale looks zodat je er op vakantie geen omkijken meer naar hebt.
 • favoriete reisitems Coca-Cola favoriete reisitems Coca-Cola
Dit zijn mijn favoriete items in de zomer

Natuurlijk heb ik zelf ook favoriete items die ik altijd mee neem als ik op vakantie ga. Hieronder heb ik een lijstje van items samengesteld die nooit ontbreken in mijn koffer.

 • Op nummer 1 natuurlijk PASPOORT (geen commentaar nodig denk ik zo J)
 • Bose headphone, deze headphone is ideaal op reis en sluit je door middel van Noise Canceling af van de buitenwereld. Ideaal dus als je veel moet vliegen en geen zin hebt in huilende kinderen.
 • Strandtas met pailletten, deze strandtas is een tas die zowel te gebruiken is op het strand als wanneer je even de stad in gaat. Je kan er zoveel in kwijt. Perfect dus!
 • Diverse camera lenzen, ik ga nooit op pad zonder mijn drie camera lenzen. Mijn favorieten zijn 17 MM, 45 MM en de speciale vlog lens.
 • Rayban zonnebril, ooit werd de ronde Rayban hip en ik ben daar eigenlijk nooit van afgestapt. Als ik een zonnebril zou moeten kiezen die ik zou willen houden uit mijn idioot grote zonnebrillen collectie dan is het sowieso deze.
 • Zonnebrandcrème, mijn koffer is niet compleet zonder zonnebrandcrème. Ook al ga je maar heel even de zon in, probeer altijd te smeren.
 • Coca-Cola met de bestemming van mijn reis, deze zomer heeft Coca-Cola een super leuke actie. Op de verpakkingen van de Coca-Cola flesjes en blikjes staan diverse droomvakantie bestemmingen. Het is natuurlijk te gek om een flesje mee te nemen van jouw favoriete vakantiebestemming. Hoe geinig om daar een foto mee te maken? Ik neem voor aankomende reis een flesje met het land Madeira mee! Welke droomvakantie bestemming kies jij?

 favoriete reisitems Coca-Cola

EXTRA TIP: WIN EEN TRIP NAAR EEN VAN DE 74 COCA-COLA DROOMBESTEMMINGEN 

Ook zin om net even weg te gaan? Coca-Cola geeft deze zomer wekelijks droomvakanties weg! Scoor een blikje of flesje Coca-Cola met het speciale etiket met droombestemmingen er op. Onder het label, de dop en het lipje van je Coca-Cola vind je een actiecode, deze kun je invoeren op de actiepagina www.cocacola.nl/summer. Wie weet win jij wel een reis naar een heerlijke zonbestemmingen. Wie wil dat nou niet?

Geschreven in samenwerking met Coca-Cola  

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

1 Reactie

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.