Dit zijn mijn favoriete zonproducten

FAVORIETE ZONPRODUCTEN

Ik ben alweer een weekje terug uit het zonnige Egypte, maar kan niet wachten om weer richting de zon te gaan. Onbewust word ik zo vrolijk van de zon, de warmte op mijn huid en wat is het fijn als je weer even een bruin kleurtje creëert. Maar pas op, want kom je uit je winterkleding dan kan de zon heel snel schade aanrichten. Denk hierbij aan rode vlekken en verbranding en als iets niet fijn is is het dat wel. Zelf word ik snel bruin en kan ik heel erg bruin worden, maar als ik uit mijn winterkleding kom ben ik echt spierwit. Daarom bescherm ik mijn huid, vooral in het voorseizoen met factor 50+.

FAVORIETE ZONPRODUCTEN

Speciaal voor mijn reis naar Egypte nam ik een aantal nieuwe zonproducten mee. De producten van Filorga en Image Skincare probeerde ik uit en de Glamour Sun Gel van Guinot is echt mijn  favoriet en liet ik daarom niet thuis. Met de crème van Guinot creëer je die diepbruine kleur, alleen gebruik ik deze crime pas als ik al een klein kleurtje heb opgebouwd. Ik starte daarom met Filorga 50+ voor mijn huid en Image Skincare 50+ voor mijn gezicht. Waar de meeste 50+ crèmes heel wit zijn en moeilijk uitsmeren spray je juist met Filorga een zachte kleurloze substantie op de huid die makkelijk uit te smeren is. Ik moet toegeven dat ik wel even dacht dat ik hierdoor sneller zou verbranden. Ik ben altijd extra voorzichtig met mijn huid, herkenbaar?

Na twee middagjes zonnen, waarvan ik de laatste paar uurtjes de Guinot Glamour Sun Gel had opgesmeerd (alleen op buik en benen) was ik niet verbrand en had ik een heerlijk kleurtje opgebouwd. Je snapt natuurlijk wel dat ik nu niet kan wachten om weer op een strand bedje neer te ploffen. Voordat het zo ver is reis ik eerst nog af naar Les Menuires en Megeve om op de latten te staan. Voor nu nog hieronder een vrolijke foto vanuit Egypte. MaA as-salaamah, veel liefs!

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

2 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.