De comfy look

reisplanning-maart-ootdreisplanning-maart-ootdreisplanning-maart-ootdreisplanning-maart-ootdreisplanning-maart-ootd

HIER GA IK DE AANKOMENDE WEKEN HEEN

Eind december/begin januari was ik voor het laatst in het buitenland en ik moet eerlijk zeggen, mijn laatste reis lijkt al weer een eeuwigheid geleden. Aruba was fantastisch en na acht weken fulltime in Nederland te zijn geweest is het weer tijd voor avontuur. En jullie snappen natuurlijk wel dat ik niet kan wachten om weer te gaan.

mijn reisplanning 

De eerste drie bestemming in maart zijn Egypte (Hurghada – Cairo), Ischgl (Oostenrijk) en Les Menuires (Franse Alpen). In april staan er ook nog heel veel leuke dingen op de planning, maar daar vertel ik later meer over. Eerst vertrek ik aanstaande dinsdag naar Egypte. Tien jaar geleden was ik hier voor het laatst. Ik reisde toen samen met mijn ouders naar Luxor en nu zou ik Hurghada aan doen om vanuit hier hele toffe dingen te gaan doen. Ergens vind ik het enorm spannend, maar ik kan daarnaast ook niet wachten om te gaan. Egypte is een prachtig land en op dit moment is het er ook +/- 25 graden (jippie!). Zaterdag 11 maart vlieg ik terug naar Amsterdam waarna ik zondag 12 maart doorvlieg naar Innsbruck om daar richting Ischgl te gaan. Dit zou wel even omschakelen zijn, zo van de hitte naar de kou, maar dit gaat zeker de pret niet drukken. In Ischgl staat er een vol programma op mijn te wachten en hier zou ik alles over delen op de blog en in de WEEKVLOG. Na mijn eerste ski-trip ben ik even in Nederland om daarna door te gaan richting de Franse Alpen. AHHH, ik kan echt niet wachten.

de look van vandaag

Maar voordat het reisfeestje begint,  ben ik eerst nog een weekendje in Amsterdam. En wat ik dan het liefst draag? Gewoon een simpele comfortabele outfit waar ik mijn lichte gescheurde jeans combineer met mijn zwarte Manfield laarsjes, witte oversized blauwe en licht roze jasje (om alvast een beetje in de zomerse sferen te komen). Nu natuurlijk de vraag, wat vinden jullie van de look van vandaag? Fijn weekend! X

SHOP THE LOOK:

Laarsjes: Manfield – jeans: Zara – oversized blouse: Zara – roze jas: Stradivarius – tas: Basch Amsterdam – zonnebril: vintage markt LA

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

3 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.