Dit is mijn perfecte reisgenoot

American Tourister TRAVELGIRL DUSSELDORF

Dit is mijn perfecte reisgenoot voor al mijn reizen

Ik hou van reizen en zou niet zonder kunnen. Iedere keer weer wil ik nieuwe plekken ontdekken en op zoek gaan naar naar de leukste plekjes. Veel reizen heeft voordelen maar natuurlijk ook nadelen. Ik ben weinig thuis, leef uit een koffer en zie mijn vrienden weinig. Ik kies daar zelf voor en probeer meestal contact te houden met vrienden en vriendinnen door social media, skype etc als ik onderweg ben. Soms voel ik mijzelf een beetje een luxe zwerver die uit een koffer leeft. En nou juist mijn koffer is de perfecte reisgenoot. Want hey, wat zou ik nou zonder een goede kofferset moeten?

Jaren lang had ik een blauwe kofferset die ik inmiddels heb ingeruild voor deze twee witte varianten uit de nieuwste collectie van American Tourister. In de nieuwste collectie van American Tourister vind je ook diverse koffers in pastelkleuren als mint groen, lila en roze. Ik hou enorm van dit soort kleurtjes, maar besloot uiteindelijk toch voor wit te gaan. Wit past overal bij en ik ben van plan om de koffer vol te plakken met stickers van plaatsen waar ik geweest ben? Goed idee?

Over die stickers gesproken, toen ik naar Egypte ging nam ik de verkeerde koffer mee naar het resort. Er zat namelijk iemand met een precies dezelfde witte American Tourister in het vliegtuig. Omdat ik eerder bij de band was, nam ik haar koffer mee naar huis. Gelukkig werd het snel opgelost, maar toch. Het idee van stickers op mijn koffers plakken is zo’n slecht idee nog niet, denk ik.

Voor de geïnteresseerde de afgelopen dagen was ik in Megeve en gister avond ben ik aangekomen in Val-Thorens. Nu zou je wel denken, hey ben je weer aan het skiën? Ja klopt, het is puur toeval dat de ski tripjes allemaal achter elkaar komen (oeps!). In Valtho verblijf ik de aankomende drie dagen om het gebied te verkennen. Leuk weetje, gister heb ik de Nederlandse apre-ski bar Le Monde ontdekt en dat was een dolle boel. Ik kan daarom niet wachten om nog meer te ontdekken. Benieuwd naar meer? Hou dan zeker mijn Instagram en Instagram stories (@FashionistaChloe) in de gaten. Voor nu Liefs X

De American Tourister koffers zijn in drie maten te koop vanaf €79,95

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

1 Reactie

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.