Shit, ik heb een enorme sport terugval!

ENORME SPORT TERUGVAL BAD BEEK

EEN ENORME SPORT TERUGVAL

De bovenstaande foto geeft duidelijk weer hoe ik er aan toe was na mijn eerste sportlesje sinds tijden. Huh, jij sport toch regelmatig? Zou je misschien nu denken. Dat klopt, tot voor kort was ik inderdaad regelmatig in de sportschool te vinden. Maar door de aanhoudende kou, regen, sneeuw en doordat het vroeg donker wordt kon ik mijzelf maar moeilijk richting de sportschool bewegen.

Iedere dag nam ik mijzelf voor om te gaan sporten en in werkelijkheid kwam er de laatste weken bijna zelden van. Vorige week liep ik 5KM hard en daarna schoot het de rest van de week schoot er weer bij in. Als ik in de avond klaar ben met werken heb ik gewoon echt geen zin meer om door die kou naar de sportschool te gaan. Maar toch vond ik dat daar weer eens verandering in moest komen. De zomer komt eraan en ik wil gewoon weer lekker in shape komen.

ENORME SPORT TERUGVAL BAD BEEK

Weer eens richting de sportschool

Gister avond net na het eten kreeg ik opeens een heldere sportingeving en vond ik dat ik weer eens richting Bad Beek moest gaan. Hup sportkleding aan en gaan met die banaan. Eenmaal aangekomen bij de sportschool was ik trots dat ik er was. Snel alles klaar zetten en daar ging ik voor een uurtje BBB (sportles welke is gericht op billen, benen en buik).

Al tijdens of misschien net na de warming-up kwam de sport terugval. Mijn uithoudingsvermogen was of vooral is waardeloos en ik was na 15 minuten al helemaal gesloopt. Ik had sowieso te laat gegeten en had het gevoel dat ik moest overgeven. Het is zo frusterend dat als je even niet meer in de sportschool te vinden bent, alles in een mum van tijd afbreekt (conditie, spieren etc).

Ondanks dat het lesje BBB bij Bad Beek gister ultra slecht ging, ben ik toch blij dat ik gegaan ben. Ik heb nu weer een begin gemaakt en het is nu gewoon een kwestie van doorzetten. Maar of dat gaat lukken? Dat moeten we nog maar afwachten.

Herken jij deze sport terugval? Ik ben super benieuwd naar jullie reacties. Liefs X

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

Nog geen reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.