FIFTY SHADES DARKER, EEN TOPPER OF FLOPPER?

FIFTY SHADES DARKER

FIFTY SHADES DARKER, EEN TOPPER OF FLOPPER?

Na de succesvolle boekverfilming van Fifty Shades of Grey, was het dinsdag avond eindelijk tijd voor de gala première van het tweede deel in Tuschinski Amsterdam. Fans hebben maar liefst twee jaar moeten wachten en ik was benieuwd of dat het wachten waard is geweest.

In het tweede deel genaamd Fifty Shades Darker worstelt Christian nog steeds met zijn innerlijke demonen en wordt Anastasia geconfronteerd met de woede en jaloezie van vrouwen die haar vooraf gingen.  Hoe loopt dit af?  Samen met mijn moeder bezocht ik de première en dit was een feestje.

FIFTY SHADES DARKER
FIFTY SHADES DARKER

De dresscode van Fifty Shades Darker

De dresscode was Black Tie & Special Mask en daar moet je je natuurlijk aan houden. In de ochtend was ik even in paniek, wat moest ik in vredesnaam aan. Lange jurken zijn niet aan mij besteed, ik hou er gewoon niet van en voel mijzelf veel leuker/comfortabeler en ga zo maar even door in een kort jurkje of leren legging.

Met een leren legging kan ik natuurlijk niet aan komen dus besloot ik voor dit zwarte jurkje met kanten mouwen te gaan. Om in het thema van Fifty Shades te blijven besloot ik de look te combineren met een kanten panty en hoge leren laarzen.

Oh en niet te vergeten, ik nam natuurlijk een masker mee. Zal ik jullie iets vertellen? Je ziet echt helemaal niks met zo’n masker op je hoofd. Bij binnenkomst (na de rode loper) heb ik hem daarom ook meteen af gedaan.

FIFTY SHADES DARKER

Theater Tuschinski was ingericht in Fifty Shades stijl (I LIKE). Bij binnenkomst kreeg iedereen nog een extra masker en natuurlijk niet te vergeten een glaasje bubbels. Hierna was het tijd om richting de zaal te gaan.

Samen met mijn moeder zat ik in het tweede balkon (lees hoog), maar dit was geen enkel probleem. Wij konden de film prima volgen. Geheimpje: de popcorn was voordat de film begon al op. OOPS!
FIFTY SHADES DARKER

Topper of Flopper?

Na twee uur romantische en kinky scenes was Fifty Shades Darker voorbij. Mijn mening? Het tweede deel heeft meer romantiek in vergelijking met het eerste deel en kijkt daarom lekker weg. Echter mist het naar mijn mening een beetje diepgang en spanning.

Sommige verhaallijnen hadden voor mij uitgebreider kunnen zijn. Hier wilde ik meer over willen weten. Desalniettemin is dit wel een film die je gezien moet hebben? Of wel in de bioscoop of heerlijk op de bank met een paar  vriendinnen. Vermaak en gezelligheid gegarandeerd!

FIFTY SHADES DARKER

Rond de klok van tien brak er een feestje los in de foyer van het theater.  Hete dansers, een swingband, oesters en cocktails zorgde ervoor dat de avond nog lang niet ten einde kwam.

Je snapt natuurlijk wel dat het voor mij die woensdag erna lastig was om vroeg op te staan (daar ging mijn goede ritme). Maar hey, het was wel een super gezellige avond. En, nu mijn vraag gaan jullie naar de bioscoop voor Fifty Shades Darker of wachten jullie tot dat de film uit is op DVD?

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

8 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.