Eindelijk weer het sporten oppakken na een kleine dip

BAD BEEK SPORT UPDATE

PERSONAL #4: WEER SPORTEN NA KLEINE DIP

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een personal verhaal heb gepost. De tijd vliegt en we zitten alweer in de tweede week van januari. Hoe gaan de goede voornemens bij jullie? Hangen jullie nog steeds in de sportschool, eten jullie nog steeds gezond of is het allemaal mislukt? Zelf had ik niet echt specifieke voornemens, want ergens weet ik dat ik mijzelf daar toch niet aan kan houden. Maar nu ik weer even in Nijmegen ben, ben ik wel van plan om weer meer te gaan sporten bij Bad Beek. Dat was je toch al van plan een paar weken geleden? Dat klopt, ongeveer twaalf weken geleden ben ik enorm fanatiek gaan sporten (lees iedere dag, lees haat liefde verhouding met sporten) en dat ging mij niet in de koude kleren zitten. De combinatie van te veel sporten en dagen lang achter de computer doorbrengen leverde een kleine blessure op. Ik kreeg enorme last van mijn schouders en rug, wat totaal geen pretje was. Ik bezocht iedere week de fyso en zette het sporten even op een laag pitje. Daarnaast boekte ik een vakantie naar Aruba om even heerlijk tot rust te komen.

PERSONAL #4: MEER SPORTEN in 2017

My head says go to the gym, but my heart says eat more pizza

De combinatie van rust, minder sporten en de bezoekjes aan de fyso werkte. Ik voel mijzelf nu stukken beter, dus ik kan weer richting de gym. En dan komt het, je moet de draad weer gaan oppakken. En eerlijk is eerlijk dat is niet makkelijk. Want in Aruba dacht ik gewoon hup eten, eten en eten (denk aan taco’s, donuts, ijsjes etc) en nu moet ik toch echt even omschakelen. Afgelopen maandag besloot ik de hardloopschoenen aan te trekken en naar de gym te rennen. Even een schouderklopje hoor, want het begin is in ieder geval gemaakt.  Dinsdag had ik een afspraak met Julian om te kijken wat we in 2017 allemaal kunnen gaan doen. Ik wil namelijk weer lekker fit worden en in shape komen.

PERSONAL #4: MEER SPORTEN in 2017PERSONAL #4: MEER SPORTEN in 2017

Work-out voor 2017

Maar wat doe ik nou precies bij Bad Beek? Het liefst doe ik een lesje zoals BBB, Bootcamp of boksen mee. Dan kan ik gewoon een uur knallen en ben ik daarna klaar. Maar op maandag ochtend of dinsdag middag (zoals afgelopen dagen) vind ik het ook heerlijk om zelf een aantal oefeningen te doen. Maar toch, het duurt dan altijd langer, omdat je veel meer tijd neemt en jezelf (heb ik het gevoel) minder afmat als je alleen de oefening moet doen. Een tijdje heb ik ook met een personal trainer gewerkt en dat werkt bij mij echt als een malle. Ik moet gewoon gedrild worden, ja sorry dan doe ik het wel (#eerlijkheid). Herkennen jullie dat gevoel? Anyway, nu moet ik gewoon weer volhouden en doorzetten. Maar hey, met zo’n leuke gym moet dat zeker gaan lukken. Sporten jullie ook regelmatig en hebben jullie nog tips? Ik kijk uit naar jullie reacties.

BAD BEEK SPORT UPDATE

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

1 Reactie

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.