GOEDE VOORNEMENS 2017

GOEDE VOORNEMENS 2017

GOEDE VOORNEMENS 2017

Laat ik beginnen met HAPPY NEWYEAR vanuit Aruba. Terwijl jullie dit lezen hang ik waarschijnlijk met een kleine “hangover” in een hangmat of trek ik baantjes in de Caribische zee (sorry, not sorry). Hoe was jullie jaarwisseling, hebben jullie het leuk gehad?

De jaarwisseling brengt natuurlijk ook altijd weer die goede voornemens met zich mee. De sportschool is opeens overvol, er worden massaal gezonde recepten online gedownload en de sigaretten verkoop daalt. Jep, iedereen probeert altijd in de eerste maand zich massaal te storten op de goede voornemens.

Want hey, we moeten het toch op ze’n minst proberen toch? Voordat ik verder ga hieronder nog even snel een aantal foto’s  van mijn NYE bij Azia Restaurant and Lounge Aruba.

aruba nye aruba nye

Mijn goede voornemens

Natuurlijk probeer ook ik in januari altijd goed te beginnen. Maar wat zijn nou mijn goede voornemens. Laat ik beginnen dat ik altijd doelen stel, waar wil ik eind 2017 zijn en hoe ga ik het doen. Een goede quote hierbij is “make things happen”. In 2017 wil ik vooral doorgaan waar ik mee begonnen ben.

Ik wil meer persoonlijke VLOGS gaan maken, de rest van de wereld zien (al is het maar een klein beetje meer), af en toe mijn werk weg gaan leggen (nu al mee begonnen), meer tijd vrij maken voor dierbare, vrienden en familie. Daarnaast wil ik natuurlijk mijn nieuwe site (die eind januari online komt) tot een groot succes gaan maken.

GOEDE VOORNEMENS 2017

Het belangrijkste wat ik ook jullie wil meegeven voor 2017, geloof in jezelf en ga ervoor. Beter spijt van iets hebben wat je wel gedaan hebt dan wat je niet gedaan hebt.

kleding verkopen via DE POP

Naast al deze voornemens wil ik ook doorgaan met het verkoop van mijn kleding via mijn favoriete verkoop app. Voor diegene die deze app nog niet kennen. DE POP is echt een super handige app om kleding te kopen en verkopen. Het lijkt op Instagram met een feed en je kan ook producten liken, mensen volgen en berichten sturen.

De app is gratis te downloaden via app store en echt een aanrader. Je kan producten via de app zelf kopen met de knop “buy”. Maar als je iets wilt hebben kan je ook mij persoonlijk een berichtje sturen en dan stuur ik het na aankoop gewoon naar je op. Hieronder een aantal producten die ik verkoop. Benieuwd? Ik zeg shop til you drop.

Want hey, shoppen is altijd een goed voornemen toch?  Voor nu liefs vanuit Aruba.

 

GOEDE VOORNEMENS 2017

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

1 Reactie

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Ik ga ook weer eens een halfjaarlijkse kledingschoonmaak doen. Werkt depop beter dan united wardrobe? Dat vind ik echt een irritante app met de 20% die ze pakken aan commissie.