FLEUR JE WINTER OUTFIT OP MET TREND ITEMS

trend items - winter outfit - ootd - blogger
trend items - winter outfit - ootd - blogger
trend items - winter outfit - ootd - blogger
trend items - winter outfit - ootd - blogger
trend items - winter outfit - ootd - blogger
trend items - winter outfit - ootd - blogger

FLEUR JOUW WINTER OUTFIT OP MET TREND ITEMS

-n hop, ik ben weer terug in Amsterdam en meteen heb ik het gevoel dat ook de winter is begonnen in Nederland. Jemig wat is het koud! Maar zo rond deze tijd is het ook altijd wel gezellig. Net zo voor de kerst zijn er meestal verschillende events en stiekem vind ik het heerlijk om zo af en toe ook eens vroeg in bed te kruipen met een kop thee (komt zelden voor, maar toch).

De outfit tijdens de koude winterdagen

Maar als het dan zo koud is, heb ik altijd struggles met mijn outfit. Want jemig, wat moet ik nou weer aan? Het liefst loop ik de hele winter in dezelfde warme trui, maar daar kan ik natuurlijk niet steeds mee aankomen bij events. En eerlijk is eerlijk dat is lastig, vooral op de momenten dat ik mijn koffer in moet pakken. Dan sta ik voor mijn kast en denk ik; wat moet ik nu in vredesnaam weer in mijn koffer gooien.

Combineren met trend items

Als ik naar Amsterdam ga gooi ik het liefst een leren legging en die warme trui in de koffer. Maar daarnaast probeer ik ook altijd een aantal trend items mee te nemen die mijn outfit net die extra touch geven. Het voordeel hiervan is, is dat je met een deze paar items eindeloos kan combineren. Hierdoor lijkt het alsof je iedere dag een andere outfit aan hebt. Terwijl ik dan gewoon drie dagen dezelfde broek draag (niet verder vertellen he ;)).

Mijn perfecte winter outfit

Gister koos ik bijvoorbeeld voor de leren legging, in combinatie met een fluwelen top, stoere boots, zwart colbert en een glitter tasje (shop de look hieronder). De fluwelen top en de glitter tas zijn hierbij de trend items die de outfit net wat extra’s geven.

Trend items hoeven niet duur te zijn (TIP)

Trend items zijn tijdelijk en daar willen we natuurlijk niet teveel geld aan uit geven. En aangezien december (#feestmaand) toch weer veel geld gaat kosten, heb ik misschien wel een hele leuke tip voor jullie. Check voordat je jouw volle online winkelmandje afrekent altijd even e-Kortingscodes om te zien of er nog een leuke korting te scoren valt. Ik zat toevallig net zelf even tussen de codes te scrollen en toen viel mij de River Island kortingscode op die je maar liefst 25 euro korting geeft op jouw bestelling. Hey, We blijven toch Nederlanders en willen nooit te veel uitgeven! Ik zeg shop til you drop! Liefs X

SHOP THE LOOK:

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

2 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.