WAT DEED IK AFGELOPEN WEEK (M.A.C. COSMETICS NIJMEGEN OPENING)?

M.A.C. COSMETICS NIJMEGEN OPENING

WAT DEED IK AFGELOPEN WEEK?

Afgelopen week, dus dan praat ik niet over deze week, maar over die week ervoor, was divers. Ik was vooral in Nijmegen waar ik onder andere aanwezig was bij de M.A.C Cosmetics opening, een haircut onderging bij Salon B, weer even door de sportschool heen huppelde, maar stiekem vooral heel veel aan het werk was. Net zo voor de feestdagen is het echt onwijs druk en zit ik de meeste tijd van de week gewoon saai achter mijn bureau. Maar hey, met dit slechte weer is dat soms helemaal niet erg hoor. Snappen jullie wel toch?

M.A.C. COSMETICS NIJMEGEN OPENING BAD BEEK JULIAN VAN STEE BEEK UBBERGEN

Sporten bij Bad Beek 

Deze week licht ik weer een paar items uit en ik begin met het sporten bij Bad Beek. De laatste tijd gaat het minder goed met sporten, dit komt omdat ik verkouden en een beetje grieperig ben de laatste tijd. Hierdoor heb ik veel minder energie en gaat het sporten slecht. Vorige week deed ik een keer meer met de bootcamp en had ik totaal geen conditie meer. Het is ook zo oneerlijk dat je er zo lang over doet om een goede conditie op te bouwen en het ook zo snel weer weg is. Gelukkig heb ik wel steun van Julian en is het altijd gezellig bij mijn sportschool. Sporten jullie fanatiek?

M.A.C. COSMETICS NIJMEGEN OPENING

M.A.C. Cosmetics Nijmegen opening 

Op donderdag ochtend stond ik al vroeg voor de deur van de M.A.C Cosmetics Nijmegen store. Om tien uur gingen de deuren namelijk open voor de opening van de make-up store. Het was in het begin echt dringen geblazen, omdat de eerste honderd mensen een gratis make-up product kregen. Na de opening kreeg ik van Steven (zie foto) een touch-up. Hij legde mij in ongeveer een half uur uit hoe ik mij het beste kan opmaken en welke producten ik daar voor nodig heb. Voor mij als make-up sukkel was dit natuurlijk super handig. De producten heb ik uiteraard meteen mee genomen zodat ik ook thuis aan de slag kan gaan. Maar of het zo goed lukt als Steven het bij mij deed. Hmm.. dat weet ik nog niet. Wist je trouwens dat je altijd een touch-up kan aanvragen bij de M.A.C Cosmetics winkels? Het is super handig en zeker een aanrader.

Wil je nou weten wat ik nog meer deed afgelopen week? Kijk dan vooral mijn nieuwste WEEKVLOG. Ik ben super benieuwd wat jullie er weer van vinden. Fijne feestdagen! Liefs X

WEEKVLOG 9

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

1 Reactie

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.