VIDEO: WAT DEED IK AFGELOPEN WEEK IN AMSTERDAM? (THE GIFTSUITE AND MORE)

THE GIFTSUITE - CHRISTMAS EDITION - WAT DEED IK AFGELOPEN WEEK IN AMSTERDAM?

WAT DEED IK AFGELOPEN WEEK IN AMSTERDAM?

Terwijl ik vorige week rond dit tijdstip van hot naar her rende in Amsterdam, lig ik op dit moment grieperig op de bank. Ja hoor, ook ik heb het te pakken en hoe gek het misschien ook klinkt op een of andere manier wil ik mijzelf er nooit aan toe geven. Dan voel ik dat ik niet lekker ben (grieperig), maar ik ben gewoon zo slecht in niks doen. Ergens voel ik mijzelf dan schuldig en als ik dan op de bank lig weet ik dat er nog tal van andere dingen op mij liggen te wachten. Herkennen jullie dat gevoel? Nou goed, het is misschien leuk om hier een andere keer over te hebben, laten we eerst even terug gaan naar vorige week, want wat deed ik nou precies?

The Giftsuite – Christmas Edition

Maandag werkte ik thuis en dinsdag reisde ik af naar Amsterdam voor de  bekende The Giftsuite. Dit event wordt jaarlijks gehouden in The Grand Amsterdam en gedurende drie uur hebben influencers, bloggers en bekende Nederlanders de tijd om kennis te maken met merken en hun producten. Je kunt het een beetje zien als speed daten, maar dan met merken. Het evenement werd georganiseerd in samenwerking met Stichting Het Vergeten Kind en er werd daarom verwacht dat iedere genodigde een leuk cadeautjes meenam. Tijdens het event werden al deze cadeau’s verzameld en rondom de kerstdagen worden deze geschonken aan minderbedeelde kinderen om ze alsnog een onvergetelijke kerst te bezorgen (super initiatief toch?). Nadat iedereen hun cadeau voor Het Vergeten Kind onder de kerstboom had gelegd kon het feest beginnen en was het tijd om de suites te bezoeken.

THE GIFTSUITE - CHRISTMAS EDITION - WAT DEED IK AFGELOPEN WEEK IN AMSTERDAM? MARC IBANE

Welke merken zijn mijn favoriet?

Op zijn ochtend kom je in contact met enorm veel merken en dan past de een beter bij je dan de ander. Hieronder een klein lijstje van de merken waar ik graag aandacht aan wil besteden en die perfect zijn als cadeautje tijdens de feestdagen.

Marc Ibane – Een natuurlijke bruin zonder zon spray (op het event werd de spray aangebracht op mijn gezicht. Stiekem geloofde ik er niet in, maar het resultaat is verbluffend)

Caption – Caption Polish is een nagellak met de eigenschappen van een gel, zonder het gebruik van een uv-lamp. (blijft echt lang zitten, AANRADER)

Granny’s Finest – koppelt breiende ouderen aan jonge designers

Batiste – droog shampoo’s in diverse geuren.

Meer zien van The Giftsuite? Check dan de WEEKVLOG hieronder.

fotb-the-gift-suite-by-michiel-ton-lr-THE GIFTSUITE - CHRISTMAS EDITION - WAT DEED IK AFGELOPEN WEEK IN AMSTERDAM?
fotb-the-gift-suite-by-michiel-ton-lr-THE GIFTSUITE - CHRISTMAS EDITION - WAT DEED IK AFGELOPEN WEEK IN AMSTERDAM?

CORENDON VITALITY HOTEL

Na een paar uur rond gelopen te hebben bij The Giftsuite kwam ik gepakt en gezakt naar buiten toe. Gelukkig kon ik een aantal nachtjes logeren in Corendon Vitality Hotel. Een hotel net iets buiten het centrum van Amsterdam. Hup daar ging ik in de Abel (kennen jullie deze taxi service al?) onderweg naar mijn nieuwe thuis voor een aantal dagen. Ik vind het altijd heel erg fijn om bij Corendon Vitality Hotel te verblijven, omdat de kamers ruim zijn en je daardoor een beetje een thuis gevoel krijgt. Vorige week heb ik heel wat uurtjes doorgebracht achter het bureau in mijn hotel kamer. Daarnaast is het hotel van alle gemakken voorzien.

Corendon Vitality hotel Amsterdam WAT DEED IK AFGELOPEN WEEK IN AMSTERDAM?

Cor & Don’s Burgers & More

Burgers & More is hét nieuwste lunchconcept in AY Restaurant & Bar. Ik hoorde al heel veel goede verhalen, maar hey eerst zelfs proberen zeg ik altijd! Op woensdag middag plande ik mijn meeting in het restaurant van het Corendon Vitality Hotel en bestelde ik de Veggie Burger. Deze burger is rijk belegd met champions, geitenkaas, noten en spinazie. Naast de burger bestelde ik ook nog een bakje zoete aardappelfrietjes (LOVE IT). En jemig, dit was smullen, smullen en nog een smullen! Ben je in de buurt en zoek je nog een leuke lunchspot, ga dan zeker hier even langs. Je kan namelijk ook nog eens ideaal voor de deur parkeren!

Corendon Vitality hotel Amsterdam WAT DEED IK AFGELOPEN WEEK IN AMSTERDAM? AY- RESTAURANT COR & Don's burgers

Vitality Spa

Woensdag avond had ik het River Island Christmas Dinner en op donderdag had ik pas aan het eind van de dag weer evenementen. Wat is er dan lekkerder om heel even de spa van je hotel in te duiken. Dat deed ik dus! Een leuk weetje: vitality spa heeft speciale dames dagen (aanrader).

Corendon Vitality hotel Amsterdam WAT DEED IK AFGELOPEN WEEK IN AMSTERDAM? vitality spa

Was er nog meer?

Ik heb voor deze post even twee dingetjes van vorige week uitgelicht, maar er was natuurlijk nog veel meer. Ik ging nog langs een evenement van Danie Bles, ik hopte langs de opening van, Gustav Gym en The Butcher en op vrijdag had ik een heel leuk evenement van de Kruidvat. Wil je meer hier over weten? Check dan mijn WEEKVLOG hieronder. En nu weer snel op de bank (ik ga toch maar even uitzieken). Liefs X

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

2 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.