RIVER ISLAND CHRISTMAS DINER + UNBOXING

RIVER ISLAND CHRISTMAS + UNBOXING OOTD ADAM TOREN
RIVER ISLAND CHRISTMAS + UNBOXING OOTD ADAM TORENRIVER ISLAND CHRISTMAS + UNBOXING OOTD ADAM TOREN

RIVER ISLAND CHRISTMAS DINER + UNBOXING

Woensdag avond was het weer feest want het was tijd voor het River Island Christmas diner. Rond de klok van zeven uur werden we verwacht ik de nieuwste spot van Amsterdam, de ADAM TOREN waarna we om half 8 aan tafel gingen. De ADAM TOREN is trouwens echt een must-go, er zijn diverse restaurant in dit gebouw en het uitzicht over Amsterdam is echt STUNNING!

Het River Island Christmas diner

De Loft (de ruimte waar we dineerde) was totaal in kerst stijl aangekleed inclusief kerstboom, glitters en niet te vergeten er lagen grote kerstkadootjes onder de boom. De laatste tijd schrijf ik zelden over events,  maar omdat ik dit zo’n intiem en gezellig dineetje vond, dacht ik dat het wel weer is leuk is om dit met jullie te delen.

RIVER ISLAND CHRISTMAS + UNBOXING OOTD ADAM TOREN

Wat ik precies doe op zo’n diner is natuurlijk niet super interessant voor jullie. Dit soort dineetjes zijn vooral bedoelt om weer even bij te kletsen met het team van River Island en mijn soort van collega’s (altijd gezellig natuurlijk). Maar waar jullie waarschijnlijk wel benieuwd naar zijn is mijn kerstpakket. Heb ik gelijk?

River Island Unboxing 

Ondanks dat ik er stiekem een beetje een hekel aan heb besloot ik vanmorgen vroeg in mijn hotel toch een soort van kleine unboxing van mijn River Island pakket op te nemen. Dit vooral, omdat ik de items die erin zitten echt super leuk vind en deze graag met jullie wil delen. Benieuwd naar de unboxing? Bekijk dan onderstaande video en lees daarna verder hoe je de items kan shoppen!

En had ik gelijk? Vinden jullie de items ook te gek? Ik ben echt verliefd op het zwart denim jack en de donkerblauwe mariene jas met gouden knopen. De luipaard laarsjes moet ik stiekem nog wel een beetje aan wennen en ik moet er eens goed over nadenken hoe ik deze ga combineren. Hebben jullie nog tips daarvoor, laat het mij dan zeker weten. Shop til you drop! Liefs X

SHOP THE ITEMS NOW:

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

1 Reactie

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.