RIVER ISLAND BORDUURSEL JACK

RIVER ISLAND BORDUURSEL JACK - OOTD - FASHION BLOG
RIVER ISLAND BORDUURSEL JACK
RIVER ISLAND BORDUURSEL JACK - OOTD - FASHION BLOG
RIVER ISLAND BORDUURSEL JACK - OOTD - FASHION BLOG
RIVER ISLAND BORDUURSEL JACK - OOTD - FASHION BLOG RIVER ISLAND BORDUURSEL JACK - OOTD - FASHION BLOG

RIVER ISLAND BORDUURSEL JACK

Laten we beginnen met het feit dat ik van jasjes hou. Tijdens het shoppen vallen mijn ogen altijd op jasjes etc en koop ik het liefst er iedere keer weer een, maar uiteindelijk trek ik altijd er maar eentje aan. Weetje welke? Mijn zwarte leren jasje. Mijn leren jasje past overal bij en zit gewoon heerlijk (inmiddels is hij helemaal naar mijn lichaam gevormd).

Even uit de comfort zone stappen

Maar toch merk ik dat ik soms gewoon even uit mijn comfort zone moet stappen. Kom Chloe, niet weer dat leren jasje, je hebt zoveel andere dingen. Ik moet er dan gewoon even verandering in gooien! Ken je dat soort momenten? Dat je dan door je kast heen gaat en iets anders gaat zoeken, maar toch weer bij het zelfde jasje uitkomt (#oops). Anyway, vorige week veranderde iets, toen ik de grote River Island doos ontving.

Mijn nieuwe lievelingsjasje 

Als een kind zo blij was ik toen ik de doos van River Island open maakte. Er zaten diverse leuke items in en toen mijn ogen op het jasje vielen wist ik het zeker, deze trek ik aan en gaat voorlopig niet meer uit. Het jasje heeft net iets anders dan andere jasjes door het borduursel design en is oversized (LOVE IT). Voor de geïnteresseerde: ik draag een maat 10 en die zit perfect.

Hoe combineer je het River Island borduursel jack?

Vandaag combineerde ik het River Island borduursel jack met een zwart jurkje, panty (helaas het moet weer), mijn nieuwe laarsjes en zwarte zonnebril. En eerlijk deze look is natuurlijk veel te koud voor het jaar, maar ik wilde gewoon even geen jas aan. Want kijk nou naar die achterkant van dit denim jasje. Ik hou er gewoon van..Snappen jullie wel toch?

De DWRS laarsjes 

De laarsjes van deze look zocht ik uit tijdens de GiftSuite en zijn van het merk DWRS. Bij de stand van het merk in een van de suites kregen alle influenceren de kans om een paar schoenen uit te zoeken. Stiekem wilde ik natuurlijk zoals gewoonlijk gaan voor sneakers, maar omdat ik mijzelf de laatste tijd verplicht om vaker voor boots te kiezen koos ik voor deze geprinte laarsjes. En eerlijk is eerlijk ik moet er nog wel even aan wennen. Wat vinden jullie?

Nu ga ik snel weer aan het werk (ik ben inmiddels weer beter, jeeh!) en heb ik straks nog een meeting. Wil je altijd up-to-date blijven volg mij dan ook op Instagram en volg mijn WEEKVLOGS. Voor nu Liefs X

SHOP THE LOOK NOW:

Laarsjes: DWRS – jurkje: Nelly.com (oud) – jack: River Island – sunnies: Chicwish –  tas: Denise Roobol via Verse| A Good Store

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

2 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.