DE PERFECTE BLAUWE TRUI

perfecte blauwe trui - samsoesamsoe fashionblog
perfecte blauwe trui - samsoesamsoe fashionblog
perfecte blauwe trui - samsoesamsoe fashionblog
perfecte blauwe trui - samsoesamsoe fashionblog
perfecte blauwe trui - samsoesamsoe fashionblog

DE PERFECTE BLAUWE TRUI

De kerstdagen komen eraan en dat betekent, glitter en glamour. We kunnen weer alles uit de kast halen en natuurlijk ben ik er helemaal klaar voor, maar ergens hou ik er zo van om gewoon een basic outfit te dragen. Zijn jullie het met mij eens? Lees dan vooral dit artikel verder.

zachte truien van Samsøe & Samsøe

Al jaren ben ik fan van warme en zachte truien. Deze draag ik het liefst in de winter en als ik dan door de winkels struin en op een lekkere zachte trui stuit ben ik verkocht. Zara heeft bijvoorbeeld super leuke truien, maar het Deense merk Samsøe & Samsøe is mijn ultieme favoriet. De prijzen liggen net iets hoger, maar daar is de kwaliteit natuurlijk ook naar.  Kennen jullie dit merk trouwens al?

combineren van de perfecte blauwe trui

Vorige week kreeg ik een leuk Samsøe & Samsøe kerst pakket binnen met de perfecte blauwe trui. Als verassing zat er niet een, maar later er maar liefst twee blauwe truien in (lucky bastard right?). De truien zijn ultra zacht en hierdoor maakte mijn modehart even een sprongetje. Snel probeerde ik ze aan en ze zaten als gegoten. Aangezien ik al een artikel wilde schrijven over de perfecte blauwe trui, leek het mij leuk om ze in deze post allebei te laten zien. Beide truien zijn te combineren met diverse item en ik combineerde ze met een leren Samsøe & Samsøe legging, mijn nieuwe basket heart PUMA sneakers, oude Patrizia Pepe tas, prada bril en River Island jas.

Puma Basket Heart sneakers 

Voordat ik het artikel afsluit, nog even een klein stukje over mijn nieuwe sneakers. Hadden jullie die toevallig al voorbij zien komen op Snapchat of Instagram? De originele Puma Basket was al een hit in de jaren 70 en deze sneaker heeft een makeover ondergaan. De Puma Basket sneaker in wit lak met satijnen veters zijn toch echt een musthave voor iedere sneaker liefhebber. Wat vinden jullie?

SHOP DE OUTFIT:

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

3 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.