NUBIKK FREDDY BOOTS

NUBIKK FREDDY BOOTS OLYMPUS PEN GENERATION
NUBIKK FREDDY BOOTS OLYMPUS PEN GENERATION
NUBIKK FREDDY BOOTS OLYMPUS PEN GENERATION
NUBIKK FREDDY BOOTS OLYMPUS PEN GENERATION
NUBIKK FREDDY BOOTS OLYMPUS PEN GENERATION
NUBIKK FREDDY BOOTS OLYMPUS PEN GENERATION
NUBIKK FREDDY BOOTS OLYMPUS PEN GENERATION

NUBBIK FREDDY BOOTS 

In 2015 ontdekte ik het schoenkenmerk Nubikk en inmiddels,bijna twee jaar later, ben ik groot fan. De bekende sneakers (die ik in meerdere kleuren heb) passen bijna bij iedere outfit en daarom draag ik ze met regelmaat. Ken je dat gevoel dat je altijd naar dezelfde sneakers grijpt? Nou precies dat gevoel heb ik met mijn witte Nubikk sneakers (oeps). Dat is misschien ook meteen de reden dat ik al twee paar ervan heb versleten.

Schoenen of laarsjes in de winter 

Maar als het dan winter wordt wil je toch iets anders. Bij het dragen van sneakers krijg ik echt koude voeten en dat is natuurlijk niet ideaal. Help wat nu? Ik ben echt een sneaker meisje en moet altijd weer even wennen als het op laarsjes/boots aankomt. Maar, toen kwam mijn favoriete schoenen merk met iets nieuws; de Freddy cowboy boots. Een laarsje verkrijgbaar in twaalf verschillende kleuren en modellen (#keuzes).

Nubikk Freddy boots collectie

Een paar maanden geleden kreeg ik al een aantal preview beelden van Nubikk te zien en was ik benieuwd wat er komen ging. Inmiddels staat de Freddy boots collectie online en zou ik het liefst meerdere paartjes bestellen. Het is namelijk echt weer zo’n laarsje die makkelijk te combineren is met diverse looks. IDEAAL!

De keuze is reuze 

En dan is het moment daar, welke kleur ga ik kiezen. Stiekem wilde ik voor zwart gaan (lekker makkelijk), maar omdat ik al 1000 paar zwarte schoenen heb, besloot ik een keer voor iets anders te gaan. Ik koos voor de Nubikk Freddy taupe en eerlijk is eerlijk ik had niet beter kunnen kiezen. Toen de laarsjes vorige week binnen kwamen was ik zo blij. In het echt zijn ze namelijk nog mooier en een perfecte aanvulling op mijn huidige garderobe.

Freddy boots look

En nu vandaag dan eindelijk een outfitpost online met de Nubikk Freddy boots. Ik combineerde de laarsjes met een ripped jeans van Levi’s, top van Baum und Pferdgarten, mijn lamy jas van en tas van River Island. Nu ben ik natuurlijk benieuwd wat jullie van de laarsjes en deze look vinden. Laten jullie mij het weten. Voor nu liefs X

PS. Er staat weer een nieuwe WEEKVLOG online.

SHOP DE JAS, SHOP DE BOOTS, SHOP DE CAMERA

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

6 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.