LAST MINUTE BUDGET KERST SHOPPEN

3

Zwarte blazer € 54,95 – zilveren pumps € 34,95 – velvet tas €49,95 –  velvet boots € 90,-  – zwarte glitter legging € 34,95 – zilveren top € 34,95  

LAST MINUTE BUDGET KERST SHOPPEN

De kerst staat nu toch echt bijna voor de deur en dat betekent voor veel mensen stress. De kerst kado’s zijn vast en zeker binnen (of toch niet?), maar wat trekken we dan in vredesnaam aan tijdens het kerstdiner? Gaan we dit jaar voor glitters, goud, zilver of houden we het basic. Help, zelfs ik heb kleding stress en dan vooral zo last minute.

2

Dot velvet jurk €29,95 – lange glitter jurk € 69,95 –  sterren jurk € 39,95

online of offline shoppen?

Na de stress komt het proces voor de kast. Het ene item heb ik al aan gehad, en het ander vind ik eigenlijk niet meer leuk. Er zit dus niks anders op, dan iets nieuws aan te schaffen. Maar met het Nederlandse weer zit het niet altijd mee (lees heel veel regen) dus naar de stad gaan is niet de meest fijne optie. Wat nu? Dan is er niks lekkers om vanuit de luie stoel het internet op te gaan en online te shoppen. Houden jullie ook zo van online shoppen? Stiekem doe ik dat veel liever dan offline winkelen.

1

zwarte glitter rok € 34,95 – velvet boots € 90 –  gestreepte top  49,95 –  Velvet tas € 49,95

budget kerst shoppen

En dan komt het moment dat ik mijn laptop open en het internet ga afstruinen. Diverse items komen voorbij, maar als ik dan het prijskaartje zie schrik ik toch altijd even. Ja hallo, dat ga ik er echt niet betalen hoor, want die jurk of rok doe ik maar een avond aan. Herkennen jullie dit gevoel ook? Ik wil graag uitpakken met kerst, maar dit moet niet pijn doen in mijn portemonnee. Eens? Aangezien ik denk dat jullie het met mij eens zijn besloot ik een last minute budget kerst shoppen post te maken. Hierin vind je diverse leuke kerst items voor kleine prijsjes. Daarnaast geldt ook bij de meeste wegshops: vandaag besteld is morgen in huis. Dus hup, hup, hup nog snel even shoppen voordat het te laat is. Fijne dagen allemaal! Geniet X

 

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

4 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Die sterrenjurk en velvet laarsjes zijn geweldig, die mogen wel in mijn kast verdwijnen! Net zoals die lange jurk, alleen al om de massive hoeveelheid glitters zou je hem willen als pronkstuk in je collectie.