Mijn hoogte en diepte punten van 2016

 

15696406_10157908334050285_80197595_oHOOGTE EN DIEPTEPUNTEN 2016

En voordat we het door hebben is het alweer vrijdag en zit de week er al weer op. De week? Misschien wel beter gezegd het jaar. Huh, zou je misschien nu denken? Het einde van het jaar is toch nog niet daar, dat duurt nog een week. Nee dat klopt, maar de meeste bedrijven gaan vanaf zaterdag twee weken dicht en hierdoor is er altijd rond deze periode bar weinig te doen. Dus als we het op deze manier bekijken, is het eigenlijk wel een beetje het einde van het werkjaar. Snappen jullie het nog? En daarnaast is het einde van het jaar natuurlijk wel echt bijna in zicht. Hebben jullie nog leuke plannen aankomende feestdagen?

HOOGTE EN DIEPTEPUNTEN 2016 BLUE NIJMEGEN

Even terug blikken

Omdat het einde van het jaar in zicht is, is het leuk om daar nog even op terug te blikken. Dat deed ik al met mijn reizen in 2016 deel 1 (deel twee komt volgende week online) en doe ik vandaag in deze post. Dit is een gecombineerde post van een outfit en een persoonlijk verhaal.

Hoogte punten van 2016

Dit jaar had diverse hoogtepunten, maar ook dieptepunten. Laat ik eerst beginnen met de de hoogtepunten. Dit jaar heb ik eens echt goed nagedacht wat ik wil met mijn bedrijf Fashionista Chloe. Waar wil ik naar toe, wat wil ik bereiken en hoe ga ik dit aanpakken. Dit resulteerde in soms heftige gesprekken met mensen, veel struggles in mijn hoofd, en zorgde ook voor onzekerheid (help wat moet ik nou?). Maar, afgelopen maand hakte ik dan eindelijk de knoop door en heb ik besloten om een geheel nieuw platform te lanceren in 2017. Het platform is nog niet af, maar de knoop door hakken voelde echt als een hoogtepunt. Daarnaast heb ik veel gereisd (maar liefst 25 keer in het vliegtuig gestapt) en ben ik enorm dankbaar dat ik dit allemaal mocht kon doen en zo een klein stukje van de wereld heb gezien. De pinguïns zien in Kaapstad, de roadtrip met collega blogger Amandine en de geisers die kokend hoog water de lucht in spuiten waren momenten om nooit te vergeten.

HOOGTE EN DIEPTEPUNTEN 2016 BLUE NIJMEGEN

Dieptepunten 2016

Maar natuurlijk waren er ook dieptepunten, niet alleen persoonlijk maar ook in het nieuws. De aanslagen en de angst die hierbij komt kijken vind ik wel echt een groot dieptepunt van 2016. Ik blijf gewoon reizen, maar moet eerlijk toegeven dat ik soms wel bang ben om ergens heen te gaan. Ik ging bijvoorbeeld niet graag naar Parijs voor een klus, liet Brussel ook links liggen en afgelopen week werd de Jordanië persreis gecanceld vanwege de politie aanslag in Karak.

Laatste OOTD voor de kerst

Dus om een lang verhaal kort te maken laten we met ze alle hopen dat de wereld volgend jaar een stukje beter wordt, dat we mensen iets meer gunnen en vooral lief voor elkaar zijn. En dan voordat ik ook mijn laptop dicht doe en  richting de kerstboodschappen ga doen nog even snel de laatste OOTD. Vandaag combineer ik een coltrui liltle black dress van FIGL, in combinatie met hoge laarzen, Valentino bag en mijn zwarte pet. En nu mijn vraag. Wat vinden jullie van deze basic look en vinden jullie dat hoge laarzen nog kunnen? Ik ben super benieuwd naar jullie reacties. Voor nu Fijne kerstdagen. Vergeten jullie zondag niet mijn WEEKVLOG te checken? Liefs X

HOOGTE EN DIEPTEPUNTEN 2016 BLUE NIJMEGEN

 

 

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

2 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Ten eerste, hele mooie laarzen! Staan je goed. Mooi om zo’n artikel te lezen, ik denk dat je reizen wel hele grote en mooie hoogtepunten zijn, ik heb de hele tijd vol jaloezie naar je artikelen gekeken! Die aanslagen zijn en blijven voor altijd verschrikkelijk, ongelofelijk. Maar dat 2017 maar een heel mooi en goed jaar mag worden, voor elk van ons!