HOE DRAAG JE HAKKEN IN DE WINTER?

HAKKEN IN DE WINTER FASHIONBLOG TIPS
HAKKEN IN DE WINTER FASHIONBLOG TIPS
HAKKEN IN DE WINTER FASHIONBLOG TIPS
HAKKEN IN DE WINTER FASHIONBLOG TIPS
HAKKEN IN DE WINTER FASHIONBLOG TIPS
HAKKEN IN DE WINTER FASHIONBLOG TIPS

HOE DRAAG JE HAKKEN IN DE WINTER?

Zoals jullie weten ben ik geen fan van hakken en al helemaal niet in de winter. Ik ben ergens gewoon een meisje die comfort boven alles kiest (#oops). Toch moet ik toegeven dat hakken soms prachtig kunnen staan, want hey hakken maken je toch vrouwelijker en je gaat automatisch mooier lopen. Leuk allemaal, maar uiteindelijk heb ik er altijd een beetje lak aan en trek ik al gauw mijn boots of sneakers aan. Sorry guys!

Hakken & kerst

Maar soms, tijdens bepaalde dagen, kom je er gewoon echt niet onderuit. Nu bijvoorbeeld komen die kerstdagen eraan en dan is het natuurlijk veel leuker om een paar leuke hakken aan te doen. Rode hakken misschien? Een aantal weken geleden ontving ik een rood paartje van Steve Madden en ik was opslag verliefd. Het model, de kleur, ja dit waren prachtschoenen, maar tevens ook echte zitschoenen. De perfecte hakken om te dragen tijdens de kerstdagen.

Hakken & winter

Ondanks dat het zitschoenen zijn, wil je toch niet graag een duur paar hakken in je kast laten liggen (HALLO, ZONDE!). En daarom wil ik jullie laten zien dat een paar open hakken ook prima gedragen kunnen worden tijdens de winter dagen. Ok, ik moet er natuurlijk wel even bij zetten dat het dan niet moet sneeuwen. Anyway, ik combineerde mijn rode Steve Madden haken met een gescheurde jeans, zwart/witte blouse, rode sjaal, zilveren glitter tas en mijn favoriete warme jas.

Kerst shopping tip

Wist je trouwens dat River Island bijna iedere dag nieuwe items in de SALE plaatst en regelmatig haar collectie vernieuwd. De top en tas die ik draag in deze post zijn nu alweer afgeprijsd. SHOP TIL YOU DROP tijdens deze feestdagen dus! En voor nu, ben ik heel erg benieuwd wat jullie van deze look vinden. Liefs X

SHOP THE LOOK:

Hakken: Steve Madden – jeans: Zara (oud) – sjaal: Forever21 – shirt: River Island (SALE) – jas: vintage – rugtas: River Island  (SALE)

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

1 Reactie

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.