hairdo’s voor de feestdagen (INCL. NIEUW HAAR)

hairdo’s voor de feestdagen SALON B ARNHEM

HAIRDO’S VOOR DE FEESTDAGEN

Mijn haar is heilig en niemand mag daar aan komen. Al vanaf kinds af aan heb ik lang haar en ik kan mij ook niet meer heugen dat ik ooit een kort kapsel had (ja misschien toen ik drie jaar oud was). Lang haar, dat ben ik! Dit betekent dus ook dat ik maar zelden, tot nooit naar de kapper ga. En als ik ga dan laat ik alleen even de puntjes bij knippen, maar soms ben ik zelfs daar nog te lui voor en vraag ik of mijn moeder er een stukje afknipt (#oops). Al een lange tijd was ik niet meer naar de kapper geweest en stiekem kon het ook echt niet meer. Mijn haar was droog en de onderkant van mijn haar was dood. Hier moest dus verandering in komen en dat gebeurde. Ik werd uitgenodigd om heerlijk te genieten van een behandeling bij Salon B in Arnhem.

hairdo’s voor de feestdagen SALON B ARNHEM

Wassen, verzorgen en knippen bij Salon B

Bij binnenkomst had ik mijn haar op een hoge paardenstaart en het was duidelijk te zien dat er iets aan moest gebeuren. Eerst werd daarom mijn haar gewassen met hydre shampoo en conditioner van Sebastian. Hierdoor ging mijn haar prachtig glanzen en zag het er gezonder uit. En toen was het moment daar, de schaar kon erin. Aangezien ik mijn haar wel op lengte wilde houden, ging er maar een klein stukje af.  Toch zie je best wel een verschil als ik naar de foto hierboven kijk. Wat vinden jullie er van?

hairdo’s voor de feestdagen SALON B ARNHEM

Extra aandacht en verzorging voor de haren

Salon B werkt met diverse freelancers en ik werd geholpen door Maartje. Toen zij mij geknipt had, was het tijd voor de styling. Dus dat betekent föhnen en stijlen zodat mijn kapsel in model komt. Om het haar extra te verzorgen en te beschermen gebruikte Maartje de dark oil van Sebastian. Daarnaast knipte ze mijn punten, nog meer puntig zodat het er iets nonchalanter uit ziet (I LIKE).

hairdo’s voor de feestdagen SALON B ARNHEM

mijn hairdo voor de feestdagen 

En toen, was het klaar. Althans, we besloten nog een stapje verder te gaan. De feestdagen staan namelijk voor de deur en dit is het moment om te shinen en net wat extra je best te doen. Salon B selecteerde daarom de mooiste hairdo’s die zeker niet op de feestjes en aan de mooi gedekte tafels mogen ontbreken. De meeste hairdo’s zijn met vlecht technieken, maar dat vind ik niet echt bij mij passen. Daarom besloot ik samen met Maartje voor iets anders te gaan en het resultaat zie je hieronder. Ik ben echt FAN! Wat vinden van mijn hairdo voor de feestdagen?

15628815_10157893124715285_1684877770_o

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

1 Reactie

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.