IK GA NAAR ARUBA EN NEEM MEE…

Aruba met NYE - trips OLYMPUS PEN GENERATION

IK GA NAAR ARUBA EN NEEM MEE…

Camera, laptop, telefoon of zou ik toch alleen maar een boek meenemen? De koffer inpakken blijft altijd een probleem, want ook al mag ik twintig kilo meenemen keuzes maken is helaas niet mijn sterkste kant. Laat ik eerst even bij het begin beginnen, want hoe kan het opeens dat ik naar Aruba ga? Ieder jaar tijdens de kerst vakantie is er weinig te doen qua werk, iedereen is vrij en eigenlijk is het de perfecte tijd om eens echt op vakantie te gaan. Ieder jaar weer denk ik er over na om dit ook eens echt te doen, maar telkens komt het er niet van. De kerst periode blijft een dure periode en al helemaal last-minute. Dit jaar keek ik al weer tegen Oud & Nieuw op.  Waar de meeste mensen NYE het feestje van het jaar vinden, sla ik het net zo lief over. Ik zit liever op een heerlijk tropisch eiland terwijl ik geniet van een cocktail. Maar goed gaat dat zo makkelijk?

Aruba met NYE - trips

Voor de tweede keer naar Aruba

Twee jaar geleden werd ik verliefd op Aruba. De warmte, de ultra blauwe zee, het witte zand en de gezellige mentaliteit is wat mij trok naar dit eiland. Toch vlieg je niet zomaar tien uur naar de andere kant van de wereld, maar op een of andere manier hoopte ik dat ik nog een keer dit bounty eiland kon bezoeken. En dat wordt gewoon werkelijkheid, want twee weken geleden boekte ik gewoon hup een ticket richting Aruba (knijp mij even!). Stiekem kan ik het niet geloven dat ik ga, omdat ik zo last-minute heb geboekt, maar jemig ik heb zoveel zin om te gaan. Ik kan niet wachten!

Aruba met NYE - trips OLYMPUS PEN GENERATION

Wat neem ik mee naar Aruba 

Terwijl jullie deze post lezen ben ik waarschijnlijk ergens in de lucht met deze grote koffer. De koffer is natuurlijk gevuld met bikini’s, leuke jurkjes, mijn OLYMPUS PEN camera en camera accessoires. De aankomende week hou ik jullie via social media  up-to-date over al mijn avonturen op het eiland en komen hier iedere dag nieuwe posts (m.u.v.) nieuwsjaarsdag en het weekend) online. Daarnaast komt aanstaande zondag natuurlijk gewoon de wekelijkse vlog online.

Volg mijn Aruba avonturen via Instagram 

 

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

5 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Leuk, ik ga het allemaal volgen!! Geniet ervan chick, heerlijk dat jij dat ‘geweldige’ oud&nieuw feestje wel lekker kan ontsnappen.. Ik ben jaloers haha.
    Liefs, Merel

  2. Oh wat gaaf die camera tas met je naam er op,en nog het zelfde hoesje om je camera!Heel veel plezier
    ben jaloers,ik zou ook liever in Aruba willen zitten,plaats van hier in de kou!