VIDEO: WAT DEED IK ALLEMAAL DE AFGELOPEN WEKEN IN NEDERLAND?

WAT DEED IK ALLEMAAL DE AFGELOPEN WEKEN IN NEDERLAND

California, Ibiza, Reims, Parijs, Griekenland, Portugal, jep van 22 augustus tot 22 september was ik bijna non-stop aan het reizen. Ik vloog letterlijk van hot naar her. Het is dan ook grappig, dat wanneer ik nu mensen tegen kom ze meteen vragen “en waar ga je nu weer heen?”.

En toen was ik gewoon even in Nederland 

Maar hey, de afgelopen paar weken was ik vooral thuis en dat vond ik echt heerlijk. Reizen gaat ergens niet in de koude kleren zitten en vergt enorm veel energie . Doordat ik op het moment van mijn non-stop reizen nog niet wekelijks een VLOG poste hebben jullie niet alle voorbereiden en alles wat erbij komt kijken kunnen bekijken. Ergens vind ik dat wel jammer, maar goed het is niet anders. Een klein voorbeeld is dat ik naar Reims vertrok met de auto (wat al heel dicht bij Parijs ligt) een dag later weer terug kwam om 7 uur in de avond, een verjaardag had in Amsterdam en die dag erna om 5 uur in de ochtend alweer op Schiphol paraat moest staan om naar Parijs te vliegen. Op het moment dat ik in Parijs aankwam was ik totaal gesloopt en heb ik de eerste 8 uur alleen maar geslapen (#oops). Begrijp mij niet verkeerd ik had deze 8 weken niet willen missen, maar ik ben ergens ook super blij om nu thuis te zijn om zo even alles op een rijtje te zetten. Maar hey, het bloed kruipt waar het niet gaan kan dus aanstaande maandag staat er met Zoover alweer een reisje op de planning. Ik ga namelijk drie dagen naar VALENCIA.

Maar voordat ik daar meer over vertel wil ik hier iets nog een paar leuke/grappige foto’s en mijn laatste VLOG met jullie delen.

Oosterbar opening generator hostel amsterdam

Oosterbar opening Amsterdam

Deze foto is alweer van een paar weken geleden. Zoals jullie misschien hebben kunnen zien in mijn derde vlog deed ik mee aan een bootcamp van Fitmundo. Dit was nogal zwaar, omdat ik die dag ervoor nog stond te dansen bij de opening van de Oosterbar in Amsterdam. Daarnaast kwam het die ochtend met bakken uit de hemel wat resulteerde in een echte blubber work-out. Toen ik terug kwam in de Generator, wilde ik daar natuurlijk meteen een foto van maken. Zie je hoe vies mijn broek en handen zijn? Maar eerlijk is eerlijk uiteindelijk was ik super trots op mijzelf dat ik die ochtend toch mee had gedaan. Snappen jullie wel toch?

Nijmegen

Ik kan echt niet inparkeren

Op deze foto zie je mij samen met een vriendinnetje in Nijmegen. Ik was op dat moment foto’s aan het maken voor de website en zei kwam mij even vertellen dat ik vreselijk achterlijk had geparkeerd (#oops). Ja sorry Margo, inparkeren is niet mijn beste kwaliteit. Wel een grappige foto uiteindelijk geworden.

amsterdam chanel en chloe

Persdagen in Amsterdam

Hierna vertrok ik alweer naar Amsterdam waar ik donderdag en vrijdag diverse persdagen bezocht. Niet super bijzonder, maar het is soms natuurlijk enorm belangrijk om weer even overal je gezicht te laten zien. Hier zit ik met Chanel (vriendinnetje) in de Abel op weg naar een event. Benieuwd naar meer van deze dag? Bekijk dan de vierde WEEKVLOG hieronder.

perry sports Joris van Velzen KEEP MOVING RADMILO SODAperry sports Joris van Velzen KEEP MOVING RADMILO SODA

Keep Moving event met Radmilo Soda

Op zaterdag reed ik samen met een vriendinnetje naar Amsterdam om mee te doen aan het Perry Sports KEEP MOVING event. Dit event werd gehouden in samenwerking met bekend PT Radmilo Soda. Benieuwd naar dit event, dan heb ik goed nieuws! Ik vertel hier namelijk alles over in mijn derde WEEKVLOG hieronder.

Dit was even snel een klein verslag over afgelopen weken. Nu moet ik alweer haasten voor mijn lunch afspraak, andere meetings en daarna is het eindelijk weekend. Ben je nou benieuwd naar meer avonturen en wil je meer weten wat er echt achter Fashionista Chloe zit? Volg mijn leven dan wekelijks op YOUTUBE. Daar plaats ik iedere zondag rond de klok van 9 in de ochtend een WEEKVLOG. Hoop jullie daar te zien. Voor nu geniet van deze vrijdag! Liefs X

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

1 Reactie

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.