VIDEO: EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN (VLOG 1-3)

VLOG EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN VIDEO

EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

Goedemorgen, het is maandag en we moeten weer aan de slag (de tijd vliegt voorbij). Vandaag wil ik jullie meer vertellen over het WEEK VLOGGEN. Het wat? Zou je nu misschien wel denken? Voor diegene die mij al een tijdje volgen via social media hebben misschien al iets gezien, maar nu dan ook op de blog. Sinds drie weken ben ik gestart met het maken van wekelijkse video’s. In het begin was het even lastig om constant te filmen (zelfs zonder make-up), maar ergens vind ik het enorm belangrijk om juist alles te laten zien van mijn leven. Sinds de komst van Instagram vind ik de bloggersscene erg veranderd en wordt naar mijn mening soms alleen maar het perfecte plaatje geschetst. Door middel van het WEEK VLOGGEN wil ik juist laten zien dat er meer achter het perfecte plaatje zit (ik ben altijd de weg kwijt en er gaat heel veel mis).

WEEK VLOG 1 – ONZEKERHEID OVER MIJN INSTAGRAM LIKES

Toen ik hier drie weken geleden mee begon (terwijl ik voor Starwoods in Portugal was) vond ik dit reuze spannend. Je gooit toch echt even iets bloot op het internet, ok ik doe dat al zes jaar, maar het is en blijft anders. Gelukkig kreeg ik heel veel positieve reacties op de video’s die mij alleen maar meer hebben geënthousiasmeerd. Het bewerken van de video’s (vooral als ik veel weg ben) is een helse klus, maar ik heb het er graag voor over. Door deze VLOGS wil ik jullie graag een kijkje in de keuken van het bloggen en mijn chaotische leven geven. Daarnaast is het ook een soort van begin van een nieuw platform waar ik mee bezig ben #spannend. Benieuwd naar dit nieuwe platform? Hou dan zeker mijn Youtube kanaal en social media in de gaten.

WEEK VLOG 2 – WAAROM WOON IK NOG NIET IN AMSTERDAM?

Voor nu hup aan de slag er staat weer een drukke maandag op mij te wachten. Als jullie nog speciale onderwerpen besproken willen hebben in de vlog of vragen hebben laat het mij dan vooral weten. Liefs X

WEEK VLOG 3 – DE SLECHTSTE EIGENSCHAP VAN EEN MAN IN AMSTERDAM

Up-to-date blijven? Abonneer en volg mijn avonturen via Youtube.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

Nog geen reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.