TWEE OUTFITS: SNEAKERS OF HAKKEN?

OOTD FASHIONBLOGGER SNEAKERS OF HAKKEN
OOTD FASHIONBLOGGER SNEAKERS OF HAKKEN
OOTD FASHIONBLOGGER SNEAKERS OF HAKKEN
OOTD FASHIONBLOGGER SNEAKERS OF HAKKEN
OOTD FASHIONBLOGGER SNEAKERS OF HAKKEN

TWEE OUTFITS: SNEAKERS OF HAKKEN?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen ik heb een hekel aan hakken. Zelden loop ik op deze ondingen, maar toch, hoe je het ook wendt of keert, het maakt je outfit en vooral jezelf vrouwelijker. Kennen jullie dat gevoel? Je trekt hakken aan en hup, meteen ga je anders lopen. Yes, dat gevoel heb ik altijd bij het dragen van hakken. maar dit is toch niet genoeg reden voor mij om vaker de hakken uit de kast te pakken. De laatste tijd of beter gezegd het afgelopen jaar grijp ik meestal naar mijn sneakers. Vooral dan die witte met klittenband, die ideaal en makkelijk te combineren zijn bij iedere outfit. Inmiddels zijn mijn witte sneakers een soort van overleden, omdat ik ze afgelopen tijd bijna iedere dag heb gedragen. Maar goed, toch blijf ik ze pakken. Herkenbaar?

Goed, en nu moet ik ook eerlijk toegeven toen ik deze broek van Aaiko (top broekie) binnen kreeg ik het liefste de broek weer wilde combineren met sneakers. “NEE, wees nou eens een beetje creatief” sprak ik mijzelf streng toe. Maar hey, het is ergens best wel lastig hoor om, na vijf jaar bloggen, op regenachtige dagen (#huilen) als deze, creatief te zijn. Maar hey (nummer twee maar hey), daar klaag ik verder niet over. Zoals ik al aangaf in eerdere posts wil ik niet constant een look posten op mijn blog maar meer overgaan naar meerdere outfits in een post zodat jullie hier uiteindelijk weer meer inspiratie uit gaan halen. Dus met mijn nieuwe Aaiko broek in mijn handen bedacht ik het idee om een post te maken over sneakers en hakken.

De broek is namelijk zowel te combineren met hakken als met sneakers, maar hoe doe je dat nou? De broek gebruikte ik als leidraad en voor de eerste look combineerde ik deze met mijn versleten (maar nog steeds favoriete) witte sneakers, witte blouse en groene (jawel deze is wel nieuw) trui. Voor de tweede look combineerde ik de broek met witte pumps en een witte met zwarte strepen polo. En weetje wat het is toen ik de pumps aan deed, ging ik meteen anders staan.  Toch maar vaker de hakken uit de kast halen? Schijnen mannen ook leuker te vinden. 

PS. Benieuwd naar mijn dagelijkse foto struggles? Bekijk dan mijn weekvlog aankomende zondag.

SHOP THE LOOK:

Hakken look: Hakken: Zara – broek: Aaiko – trui: Peoples Avenue – tas – camera: Olympus PEN

Sneaker look: Sneakers: Nubikk – broek: Aaiko – shirt: Aaiko – tas – camera: Olympus PEN

 

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

6 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.