Ik ga op reis naar..

 

 IK GA WEER EENS OP REIS NAAR REGIO VALENCIA

Nadat ik precies vijf weken thuis was (waarin ik stiekem eigenlijk alleen maar aan het rennen en vliegen was) is het weer tijd om op reis te gaan. Nu zou je denken dat ik een pro in het inpakken van mijn koffer ben geworden, maar als ik dan weer even thuis ben geweest is het inpakken toch echt altijd iets waar ik tegen aan zit te hikken. Voordat ik daar over verder vertel eerst natuurlijk meer over de bestemming, want jullie zijn vast en zeker benieuwd waar mijn tripje dit keer heen gaat.

 REGIO VALENCIA TRAVEL TIPS

Regio Valencia ontdekken

In samenwerking met Zoover ga in een korte trip van 3 dagen de regio Valencia ontdekken. Nu zou je vast denken, drie dagen? Is dat niet veel te kort om dit hele gebied te verkennen. Nou we gaan gewoon hup hup in sneltreinvaart langs drie grote steden hoppen (en ja ergens gaat dit dus weer super hectisch worden).

Terwijl je dit leest zit ik in het vliegtuig richting Alicante, dinsdag tikken we Benidorm aan en de laatste dag gaan we de stad Valencia verkennen. Ik ben een typetje dat snel verveeld raakt dus de combinatie van deze drie grote steden (waar ik alle drie nog nooit ben geweest) is voor mij perfect.

 REGIO VALENCIA TRAVEL TIPS

Naar welke grote Spaanse stad gaat mijn voorkeur?

En nu de vraag of ik een voorkeur heb voor een van deze Spaanse steden. Hey hallo, tuurlijk dat is toch menselijk! Ik ben enorm benieuwd naar Valencia, omdat ik hier al zo veel goede verhalen over heb gehoord.

De weersvoorspellingen zijn een beetje wisselvallig wat jammer is, maar dat gaat de pret vast en zeker niet drukken. Benidorm heb ik om eerlijk te zijn een beetje een “zuip gevoel” bij en stiekem ben ik benieuwd of het programma vanuit Zoover mij juist het tegendeel kan gaan bewijzen.

Want Benidorm kan dan wel een gevoel bij mij opwekken, maar is dat dan wel echt zo? Ik zeg altijd, eerst zien dan geloven. En wat Alicante betreft daar heb ik niet echt een mening over dus dat zie ik dan wel weer. In ieder geval valt er weer heel veel te ontdekken. Ik heb er zin in!

 REGIO VALENCIA TRAVEL TIPS

De inpak en koffer issues

Oh en even over die koffer. Het was weer een hel om deze in te pakken. We mogen alleen maar handbagage meenemen en als dan de weervoorspellingen alle kanten op gaan dan raak ik altijd een beetje lichtelijk in paniek en gefrustreerd.

Op maandag wordt het 20 graden en ik heb er daarom ook maar een jurkje in gegooid. Ergens hoop ik zo dat ik nog een keer met blote benen buiten kan spelen (LOL). Anyway, Hieronder een foto van mijzelf gister avond net voordat ik vertrok richting Amsterdam.

De foto van vanmorgen op Schiphol bespaar ik jullie, want weetje hoe laat madame Fashionista Chloe zich vanmorgen moest melden op Schiphol? Om vijf uur in de ochtend (#ikbengeenochtendmens), maar hey dan ben ik wel weer vroeg in Alicante. Elk nadeel heeft zijn voordeel zullen we maar weer zeggen.

 REGIO VALENCIA TRAVEL TIPS

Wil je op de hoogte blijven van al mijn avonturen in regio Valencia? Hou dan Instagram in de gaten! Daarnaast vertel ik in de laatste WEEKVLOG meer over mijn reis struggles tijdens mijn hectische reis periode in augustus en september. Ben je hier nou benieuwd naar? Bekijk dan video hieronder. Voor nu LIEFS X

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

1 Reactie

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.