FLASHBACK: 6 OUTFITS OP 1 NOVEMBER

 

FLASHBACK: 6 outfits op 1 november

En voordat we het doorhebben in het alweer herfst en zitten we in de maand november. De tijd vliegt voorbij zonder dat ik daar soms even bij stil sta. Ik blog alweer meer dan vijf jaar (jemig wat een tijd) en dat betekent dat ik ook maar liefst zes outfits heb gepost op 1 november. Hoogste tijd voor een leuke flashback, want hey soms is het hartstikke leuk om even terug te gaan in de tijd. Hieronder een overzicht van 6 outfits op 1 november. Lachen, gieren, brullen gegarandeerd!

2011

fashionista chloe fashionblogger 2011

2012

fashionista chloe fashionblogger 2012

2013

fashionista chloe fashionblogger 2013

2014

fashionista chloe fashionblogger 2014

2015

fashionista chloe fashionblogger 2015

2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERAfashionista chloe fashionblogger 2016

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

2 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.