Outfit in Alicante

Buenes Dias Alicante 

Jemig, wat was het lekker om met 21 graden en zon aan te komen in Alicante. Zoals jullie hebben kunnen lezen in mijn vorige posts ben ik de aankomende dagen met Zoover op reis in de Regio Valencia.

Maandag ochtend verzamelde wij al heel vroeg op Schiphol (lees vijf uur in de ochtend) en vlogen we in twee en half uur naar Alicante. Op een of andere manier was ik zo moe dat ik echt non-stop in het vliegtuig heb geslapen.

Terwijl ik sliep had ik steeds het gevoel dat we gingen landen en stiekem hoopte ik dat ik nog even door kon slapen, ken je dat gevoel (ik had de slaap blijkbaar hard nodig).

Alicante TIPS FASHION LOOK

Hoe is het weer in Alicante?

En toen we aan kwamen kon de jas meteen uit en kon het jurkje aan. De zon kwam door de wolken en in Alicante betekent dat dat het meteen warm is. Even over het weer, je kan in deze periode van het jaar geluk hebben (bikini dagen zijn echt zeldzaam), maar ook pech hebben.

Maar uiteraard is het niet zo koud als in Nederland en als de zon doorkomt is het meteen warm (#heerlijk).  De eerste dag bestond vooral uit sightseeing waar ik jullie later meer over zou vertellen in een reispost die nog volgt.

Alicante TIPS FASHION LOOK
Alicante TIPS FASHION LOOK

What is next?

Inmiddels lig ik in bed in mijn hotel kamer en ben ik totaal gesloopt. Vroeg opstaan, enorm veel indrukken, de hele dag wandelen en ga zo maar even door hakt er toch wel in.

Morgen is het weer vroeg dag en vervolgen we onze reis naar Benidorm, maar voordat ik dat doe wilde ik eerst even een aantal foto’s met jullie delen. Wat vinden jullie trouwens van deze foto hierboven? Dit hondje kwamen wij tegen terwijl wij aan het wandelen waren in de straatjes van Alicante.

Schattig he?

Alicante TIPS FASHION LOOK

OUTFIT #OOTD

Nu nog even snel, nog net voordat ik ga slapen de outfit die ik droeg in Alicante. Ik koos voor biker boots van Frye in combinatie met een jurkje van Nümph, comfy vest van Aaiko, oude pet van ModeMusthaves en zwarte leren tas van Alexander Wang.

De post van vandaag is een beetje kort, maar mijn ogen vallen echt bijna dicht. Ben je nou benieuwd naar al mijn avonturen hier? Hou dan Instagram @FashionistaChloe, Snapchat @Fashionistachlo, mijn WEEKVLOG en deze blog in de gaten. Voor nu adios vanuit Alicante.

SHOP DE ALICANTE OUTFIT:

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

4 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.