Zo ga ik om met beauty en ouder worden

BEUATY EN OUDER WORDEN GLAMOUR BEAUTY TV W AMSTERDAM BEAUTY & OUDER WORDEN

BEAUTY EN OUDER WORDEN 

Om zeven uur opstaan is voor mij een helse klus, want ik ben gewoon echt geen ochtend mens. Soms hoor ik mensen vertellen dat ze duizend dingen in de ochtend kunnen doen en dan ben ik stiekem ergens een klein beetje jaloers. In de ochtend krijg ik namelijk niks, maar dan ook niks uit mijn handen. Ik heb dus echt een soort van opstart probleem. Koffie helpt (maar is natuurlijk hartstikke slecht voor je) en ik kan dan wel weer zeggen dat ik een avond mens ben, maar daar verdwijnen de wallen, die ik tegenwoordig bijna iedere ochtend weer begroet, helaas niet.

HELP IK WORD OUDER

Tot een paar jaar geleden kwam ik er gemakkelijk mee weg, maar nu ik mijn 27ste levensjaar heb aangetikt merk ik toch echt dat dingen gaan veranderen. Mijn gezicht en lichaam vraagt om net dat ene extra, en of dat nou dat ene uurtje slaap is of een of andere beauty creme dat weet ik eigenlijk niet. Weet je waarom? Ik heb namelijk de ballen verstand van beauty. Voor mij lijkt ieder product op het andere en hierdoor kun je mij dus alles wijs maken. Ik probeer weleens wat dingen uit en kan dan echt wel zeggen of iets “chill” is, maar verder dan dat ga ik echt niet. Best wel makkelijk dus, want ik heb zo mijn favorieten producten, maar zo nu en dan heeft het ook zijn nadelen. De wallen gaan namelijk niet zomaar weg, de oneffenheden blijven iedere maand (je weet precies in welke periode) terug komen en ga zo maar even door. En waar het in mij tienerjaren geen probleem leek te zijn, denk ik daar zo nu en dan toch anders over.

BEUATY EN OUDER WORDEN GLAMOUR BEAUTY TV W AMSTERDAM BEAUTY & OUDER WORDEN BEUATY EN OUDER WORDEN GLAMOUR BEAUTY TV W AMSTERDAM BEAUTY & OUDER WORDEN BEUATY EN OUDER WORDEN GLAMOUR BEAUTY TV W AMSTERDAM BEAUTY & OUDER WORDEN

GLAMOUR BEAUTY TV

Toch is er  sinds vandaag een licht puntje gekomen met betrekking tot mijn beauty struggles. Magazine Glamour geeft mij namelijk precies waar ik al een lange tijd opzoek naar was; een video kanaal genaamd Glamour Beauty TV, waar ik alles te weten kan komen over beauty (#handig). Vanmorgen was de lancering in het bekende W Amsterdam hotel inclusief healthy ontbijt. Maar er was meer, boven in een van de suites kreeg ik de kans om meer te weten te komen over make-up. En jemig, kwam dit even goed uit, dit was waar ik nou precies naar op zoek was. Na wat tips en tricks en een kleine make-up touch up (zie resultaat hieronder op de foto) kon ik vol goede moed mijn maandag beginnen. Ben je nu benieuwd naar meer kijk dan zondag naar mijn derde WEEK VLOG. En hey, de wallen zijn nu niet meteen weg, maar waar een wil is, is uiteindelijk een weg. En te perfect is ook zo saai, vinden jullie niet? Geniet nog even van deze zonnige maandag. Liefs X

BEUATY EN OUDER WORDEN GLAMOUR BEAUTY TV W AMSTERDAM BEAUTY & OUDER WORDEN

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

Nog geen reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.