OLYMPUS PEN Fashion Accessories

OLYMPUS PEN Fashion Accessories AUTUMN HERST

OLYMPUS PEN FASHION ACCESSORIES

Terwijl ik achter mijn bureau zit en de herfstbladeren in de tuin zie liggen, droom ik nog even weg naar PENPARTYGREECE. Naar wat droom je weg?, zou je misschien nu als nieuweling van deze blog denken. PENPARTYGREECE was het feestje van het jaar welke plaats vond in het warme Griekenland ter gelegenheid van de OLYMPUS PEN E-PL8 lancering. Wat was het een feest om even drie dagen onbezorgd te kunnen genieten van al het lekkers, de warme zon, het zwembad en ga zo maar door. Maar er was natuurlijk meer, de OLYMPUS PEN E-PL8 werd gelanceerd. Inmiddels zijn we bijna een maand verder en heb ik de camera alweer een tijdje in gebruik. Snel meer over het gebruik van deze camera en de lenzen eerst iets anders.

OLYMPUS PEN E-PL8 RETRO BROWN

De Olympus PEN E-PL8 is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en op de bovenste is de nieuwste kleur te zien. Deze kleur oftewel retro bruin in combinatie geeft je echt dat gevoel van een vintage camera, maar dan wel met de kwaliteiten die je van een huidige camera gewend bent. De bruine variant is ergens mijn favoriet, maar aan de andere kant is de kleur van de camera natuurlijk lastig te combineren met mijn looks. Wat vinden jullie?

OLYMPUS PEN E-PL8 BLACK

Mijn ultieme favoriete kleur is stiekem toch zwart. Noem mij saai, maar zwart is gewoon stijlvol en past bij bijna elke outfit. Toch weet ik dat ik ook ergens voor de bruine zou willen kiezen. Dan wil ik gewoon “out of the box” denken, maar ook weet ik dat ik mijzelf tegen ga komen. Ik kies toch altijd zwart boven iedere andere kleur. Snappen jullie wel toch?

OLYMPUS PEN FASHION ACCESSORIES

Ik ben verslingerd aan de OLYMPUS PEN, omdat de camera mooie foto’s maakt en makkelijk mee te nemen in is in iedere tas. Maar er is meer, veel meer. OLYMPUS PEN staat bekend om het camera merk met een mode-twist en dat laten ze vooral zien door de OLYMPUS PEN Fashion Accessorries. Deze lijn bestaat uit diverse straps (een aantal in samenwerking met designer MALAIKARAIS), camera tassen en pouches om je lenzen te beschermmen. Op de onderstaande foto combineer ik de zwarte camera met een strap uit de exclusieve collectie OLYMPUS PEN Fashion Accessories designed by MALAIKARAISS. En nu de brandende vraag, welke camera kleur is jullie favoriet?

OLYMPUS PEN Fashion Accessories AUTUMN HERST

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

Nog geen reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.