WELKE COLOURFUL REBEL TRUI IS JOUW FAVORIET?

COLORFUL REBEL TRUIEN FASHION
COLORFUL REBEL TRUIEN FASHION
COLORFUL REBEL TRUIEN FASHION
COLOURFULREBEL TRUIEN FASHION
COLORFUL REBEL TRUIEN FASHION
COLORFUL REBEL TRUIEN FASHION

Colorful Rebel 

Voordat ik begin met schrijven over deze post, wil ik jullie eerst bedanken voor de enorme hoeveelheid likes op de persoonlijke post. Dit had ik nooit verwacht, maar ik vind het natuurlijk super leuk om te zien (thank you, thank you)!

Hierdoor heb ik besloten om de persoonlijke post wekelijks terug te laten komen. Heb je bepaalde onderwerpen waar je meer over wilt weten. Laat het mij dan weten! En nu snel verder met deze post!

Colourful Rebel werd ooit bekend door de hype van de “Boef truien“, welke als warme broodjes over de toonbank gingen. Inmiddels is het merk Colourful Rebel veel meer dan de Boef trui en besloot ik een keer langs te gaan in de winkel aan de Heiligeweg in Amsterdam.

Toen ik binnentrad in het winkel walhalla had ik even het gevoel dat ik terecht was gekomen in een snoepwinkel met roze paskamers ( I LIKE). Ben je nou benieuwd naar mijn winkelbezoek, kijk dan zeker mijn wekelijkse VLOG.

Anyway, ik kreeg de kans om drie leuke truien uit te zoeken en ik moet eerlijk toegeven het was even lastig. Kiezen is namelijk niet mijn sterkste punt (#fail) en gister in de winkel van de Colourful Rebel boys was het helemaal lastig.

Maar uiteindelijk maakte ik een keuze en ging ik met drie verschillende pareltjes naar huis. Grappig feitje: een van de truien werd donderdag avond door Chantal Janzen in de hit serie Chantal blijft slapen gedragen.

Terug naar mijn bezoeken aan de winkel. Toen ik onderweg naar huis, in de trein naar Nijmegen zat, bedacht ik dat het wel leuk idee is om alle drie de truien te laten zien in een blog. Voorheen deelde ik dagelijkse outfits, maar ik denk dat de combinatie van diverse looks (ok ik draag dezelfde tuinbroek, maar je snapt het idee) misschien wel veel leuker voor jullie is. Zo gezegd zo gedaan!

Voor deze post combineerde ik drie verschillende Colourful Rebel truien met een denim tuinbroek en mijn nieuwe Nubikk boots. En nu natuurlijk de brandende vraag, want ik kan weer is niet kiezen, welke trui of look is jouw ultieme favoriet? Ik kijk uit naar jullie reacties. Liefs X

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

9 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Superleuke combinaties! Ik vind de trui met Powergirl op het leukste, met name door de kleur en eigenlijk ook de krachtige boodschap die het uitstraalt!

  2. Super leuk zo met je tuinbroek! Ik had in alle gekte ook een rebel en boef shirt gekocht een tijd geleden maar kom nog regelmatig op de website/winkel. Laatst heb ik de flamingo/palmboom broek gekocht. Van deze truien vind ik de combi van streepjes en sterretjes het leukste. Heel leuk! Die wil ik zelf ook wel, of het shirt variant