THE BLOCK PRINTED JUMPER

fashionblog ootd nubikk kapten&son
fashionblog ootd nubikk kapten&son
fashionblog ootd nubikk kapten&son
fashionblog ootd nubikk kapten&son
fashionblog ootd nubikk kapten&son
fashionblog ootd nubikk kapten&son

Ik ben weer in Nederland en dat betekent dat de herfstkleding uit de kast kan. Wel even wennen hoor, om niet meer zo met blote benen naar buiten te gaan. Maar hey, de herfst heeft ook wel weer iets. Met een kop thee op de bank, heerlijk onder een dekentje, de openhaard aan en zo kan ik nog even door gaan. Als ik mijn laatste zin terug lees moet ik eigenlijk lachen. Ik romantiseer het nu enorm, terwijl ik stiekem al weer verlang naar de zon. Gelukkig staat er weer een tripje op de planning, want ik ga aanstaande donderdag voor vier dagen naar Portugal (WIEHOE!). Maar voor vandaag iets totaal anders, in deze post deel ik mijn eerste herfstlook waarbij ik de block printed jumper combineer met een grijze broek, mijn bordeaux rode sneakers, barok tas en zwart colbert. De look wordt in mijn ogen net iets meer levendig door de block printed jumper. Wat vinden jullie? De trui is trouwens nu in de uitverkoop. Net als heel veel andere leuke items. Dus ik zeg shop til you drop!

I’m back in the Netherlands which means wearing autumn clothes. I have to be honest with you that I still can get used to the fact that I can’t have bare legs anyway. But hey, autumn also does have something. Think about with a cup of tea on the couch, lovely under a blanket, the fireplace and if I can just continue. As I read back my last sentence I am actually laughing to myself. I am romanticizing it now, and I actually already secretly wish to go back to the sun soon. Fortunately another trip is on the schedule, because on Thursday I go for four days to Portugal (WIEHOE!). But today something completely different on the blog, in this post I share with you my first autumn look where I combine the block printed jumper with gray trousers, my burgundy red sneakers, baroque bag and black jacket.  What do you think of the look? the jumper is by the way now on sale here. So shop til you drop!

SHOP THE LOOK
Sneakers: Nubikk, trousers: Vero Moda, jumper: River Island, bag: Bershka, watch: Kapten&Son, blazer: vintage

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

3 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.