IN PARIS WITH OTTERBOX

OTTERBOX SYMMETRY SERIES PARISOTTERBOX SYMMETRY SERIES PARIS
OTTERBOX SYMMETRY SERIES PARIS
OTTERBOX SYMMETRY SERIES PARIS
OTTERBOX SYMMETRY SERIES PARISOTTERBOX SYMMETRY SERIES PARIS
OTTERBOX SYMMETRY SERIES PARIS
OTTERBOX SYMMETRY SERIES PARIS

Otterbox Paris

Na even in Amsterdam te zijn geweest (lees nog geen 24 uur), stond ik zaterdag nacht al vroeg naast het bed om te vetrekken richting Schiphol. Ik weet niet hoe ik het gedaan heb, maar om half zes in de ochtend pakte ik de taxi vanaf Amsterdam en precies een uur later zat ik in het vliegtuig. Word ik stiekem gewoon een pro in vliegen (#lol)?

Anyway, deze keer stond Parijs met het merk OtterBox op het programma. In nog geen 45 minuten (vlucht van niks) stond ik op Parijs-Charles de Gaulle vanaf waar ik een taxi pakte naar mijn hotel. Ik was echt oververmoeid en heb letterlijk alleen maar geslapen. Het programma in samenwerking met OtterBox begon pas op zondag, dus dat betekende dat we zaterdag onze eigen tijd konden indelen. Normaal heb ik altijd een beetje last van FOMO (fear of missing out) en wil ik als een idioot de hele stad zien. Nu leek het mij beter om mijn bed in te duiken. En dit had ik nodig, ik sliep tot twee in de middag, ben daarna nog even Montmartre in gelopen en besloot uiteindelijk om negen uur (half ziek) weer mijn bed in te duiken. Ik was dus duidelijk oververmoeid en daar moet je je soms aan toe geven. Ik vind dit lastig, maar het was echt nodig. Herkennen jullie dit?

Op zondag werd ik fit wakker en het is bijzonder om te zien dat het leven er dan een stuk rooskleurig uitziet. Deze dag was het tijd voor het Symmetrystreet event. Het event vond plaats bij Pavillon des Canaux een super leuk cafe/restaurant in het hart van Parijs. De hele dag was artist Raphael Federici hier aan het werk om een waar OtterBox iPhone cases kunstwerk te maken (zie foto’s). Daarnaast was het ook mogelijk om zelf creatief aan de slag te gaan, kennis te maken met de andere OtterBox ambassadeurs en om gewoon lekker aan het water te genieten van Parijs. Niet slecht toch?

Voordat ik het door had kwam de dag alweer aan zijn einde en moest ik haasten voor de taxi om mijn vlucht te halen naar Amsterdam. Hier verbleef ik precies zeven uur om daarna weer terug te gaan naar Schiphol om mijn vlucht te halen richting Athene. Benieuwd naar deze avonturen? Volg mij dan op Snapchat @FashionistaChloe.

Pictures by: Guillame Landry

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

3 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.