Hotel Blue; de nieuwstee hotspot in Nijmegen

HOTEL BLUE NIJMEGEN HOTSPOT
HOTEL BLUE NIJMEGEN HOTSPOT
HOTEL BLUE NIJMEGEN HOTSPOT
HOTEL BLUE NIJMEGEN HOTSPOT
HOTEL BLUE NIJMEGEN HOTSPOT
HOTEL BLUE NIJMEGEN HOTSPOT
HOTEL BLUE NIJMEGEN HOTSPOT
HOTEL BLUE NIJMEGEN HOTSPOT

Hotel Blue Nijmegen

Al eerder schreef ik over Blue Nijmegen, de nieuwste hotspot van Nijmegen. Borrelen, happen en slapen als een roosje. Maar is dat ook zo? Vorige week, na drie weken Amerika besloot ik dat samen met een vriend uit te proberen.

Afgelopen zondag met een jetlag, anderhalf uur slaap op de teller en wallen tot aan mijn knieën kwam ik Hotel Blue Nijmegen binnen wandelen. Hartelijk werd ik ontvangen en werd mij een gepersonaliseerde (inclusief Fashionista Chloe foto) kamersleutel overhandigd.

Eenmaal binnen in de hotelkamer werd duidelijk dat er overeenkomsten zijn met Hotel Manna Nijmegen (het zusje van Hotel Blue Nijmegen). De kamers zijn zorgvuldig ingericht en van alle gemakken voorzien. Toch is er een verschil, en dat is de prijs.

Heb je geen zin om geld uit te geven aan een suite in Manna en ben je juist opzoek naar een leuk en betaalbaar hotel voor een weekendje Nijmegen dan zit je bij Blue goed. Na even te zijn opgefrist was het tijd om richting de bar te gaan. Hier probeerde we Blue Gin Tonics, diverse lekkere hapjes, cocktails en nog meer cocktails.

Rond de klok van elf uur, na een hele gezellige avond in de bar was het tijd om het bedje op te zoeken en je snapt natuurlijk wel, na weinig slaap gecombineerd met een jetlag dat ik als een blok in slaap viel. In de ochtend hebben de gasten van Hotel Blue Nijmegen de mogelijkheid om te ontbijten bij Hotel Manna Nijmegen. Dit betekent een uitgebreid ontbijt met pannenkoeken, croissants, verse jus, yoghurt met rode vruchten, plateau met divers beleg, verse zalm en overheerlijke cappuccino.

Nu zou je denken dat ik hierdoor wel wakker was, maar toch besloot ik toen ik terug kwam in de hotel kamer nog heel even mijn bedje in te duiken. Goed idee? Ergens wel, maar door mijn jetlag sliep ik totaal door alles heen en werd ik uiteindelijk door de housekeeping wakker gemaakt (oops).

Mijn mening over Blue blijft hetzelfde; het is echt een aanwinst voor de stad en zeker de moeite waard om een keer te bezoeken (Blue Gin Tonics zijn top). Het blijft natuurlijk wel een beetje gek om in een hotel in je eigen stad te logeren. Maar hey, voor alles een eerste keer toch?

A few weeks ago I already wrote about Blue Nijmegen, the newest hotspot of Nijmegen. Bites, cocktails and sleeping like a baby. But is that true? Last week, after three weeks America I decided to try this together with a friend.

Last Sunday with jet lag and one and half hour of sleep, I walked to the reception of Blue. I got warmly welcomed and got a personalized (including Fashionista Chloe photo) room key. Once inside the room it became clear that there are similarities with Manna Nijmegen (the sister of Blue Nijmegen).

The rooms are tastefully furnished and equipped. Yet there is a difference and that is the price. Don’t you want to spend a lot of money and are you just looking for a perfect place to stay during your Nijmegen city trip then book Blue Nijmegen. After we freshened up it was time to go to the bar.

Here we tried Blue Gin Tonics, a various snacks, cocktails and more cocktails. After a night of fun and drinks it was time for bed. In the morning, guests of Blue Nijmegen have the opportunity to have breakfast at Manna Nijmegen. This means an extensive breakfast including pancakes, croissants, fresh orange juice, yogurt with red fruits, platter with fresh salmon and delicious cappuccino.

Now you would think that I was awake, but I decided to dive into my bed when I came back in the hotel room. Good idea? Somewhere, but due to my jetlag I slept completely through everything and I was finally awakened by the housekeeping (oops).

My opinion of Blue remains the same; it is truly an asset to the city. It is a little bit strange to stay in a hotel in your own city. But hey, for everything a first time right?

Blue Nijmegen – Oranjesingel 14-20 – Nijmegen

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

1 Reactie

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.