Yosemite national park en Mammoth Lakes

YOSEMITE NATIONAL PARK TRAVEL CALIFORNIA ROADTRIP
YOSEMITE NATIONAL PARK TRAVEL CALIFORNIA ROADTRIP
YOSEMITE NATIONAL PARK TRAVEL CALIFORNIA ROADTRIP
YOSEMITE NATIONAL PARK TRAVEL CALIFORNIA ROADTRIP
YOSEMITE NATIONAL PARK TRAVEL CALIFORNIA ROADTRIP
YOSEMITE NATIONAL PARK TRAVEL CALIFORNIA ROADTRIP
YOSEMITE NATIONAL PARK TRAVEL CALIFORNIA ROADTRIP
YOSEMITE NATIONAL PARK TRAVEL CALIFORNIA ROADTRIP
YOSEMITE NATIONAL PARK TRAVEL CALIFORNIA ROADTRIP
YOSEMITE NATIONAL PARK TRAVEL CALIFORNIA ROADTRIP
YOSEMITE NATIONAL PARK TRAVEL CALIFORNIA ROADTRIPYOSEMITE NATIONAL PARK TRAVEL CALIFORNIA ROADTRIPYOSEMITE NATIONAL PARK TRAVEL CALIFORNIA ROADTRIP

Na 24 uur in San Francisco te hebben vertoefd was het tijd om onze reis voort te zetten richting Yosemite National Park. Yosemite is bekend om de Yosemite Valley, een door gletsjers ontstaan dal met granieten rotswanden, waarvan Half Dome en El Capitan de meest herkenbare zijn.

Het is een enorm groot gebied (bijna net zo groot als de hele provincie Friesland) dus daar moet je echt even de tijd voor uit trekken.  De eerste zeven foto’s geven een klein beeld van het prachtige National Park waar ik eigenlijk langer had willen blijven dan alleen een paar uurtjes. Nu reden we er snel doorheen, maar, het is ook erg leuk om in het meer te zwemmen of te wandelen. Volgende keer dan maar doen?

Anyway, nadat we Yosemite door waren gereden besloten we een bezoek te brengen aan Mammoth Lakes. Een plaats welke bekend staat om de grote hoeveelheid aan meren, maar ook vanwege de ski-tourisme in de winter. Het gebied is prachtig en je komt er echt tot rust. Na koffie te hebben gedronken in de zon (gemiddelde temperatuur in de zomer is 25 graden) was het tijd voor avontuur.

Amandine had al een aantal roeibootjes gespot en vond het wel een leuk idee om er ook een te huren. Voor 15 dollar kon het avontuur beginnen en wat hebben we gelachen. Roeien lijkt simpel, maar is in de praktijk hartstikke lastig. Voordat we van de kant af waren, waren we bijna een kwartier verder. Je snapt daarom wel dat ik daarna even rust nodig had en heerlijk genoot van de zon.

Na Yosemite en de Mammoth Lakes vervolgende we onze trip richting de Death Valley. Daar later meer over, voor nu Bye Bye vanuit Las Vegas. 

Volg mij LIVE VANUIT de USA via Snapchat @Fashionistachlo

SHOP THE LOOK:

Sunnies: Rayban – shirt: My Jewellery, shorts: vintage, sneakers: Saucony

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

7 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.