Dit is het perfecte hotel bij de Ziggo Dome Amsterdam

JAZ AMSTERDAM HOTEL HOTSPOT ZIGGO DOME FASHIONISTACHLOE
JAZ AMSTERDAM HOTEL HOTSPOT ZIGGO DOME FASHIONISTACHLOE
JAZ AMSTERDAM HOTEL HOTSPOT ZIGGO DOME FASHIONISTACHLOE
JAZ AMSTERDAM HOTEL HOTSPOT ZIGGO DOME FASHIONISTACHLOE
JAZ AMSTERDAM HOTEL HOTSPOT ZIGGO DOME FASHIONISTACHLOE
JAZ AMSTERDAM HOTEL HOTSPOT ZIGGO DOME FASHIONISTACHLOE
JAZ AMSTERDAM HOTEL HOTSPOT ZIGGO DOME FASHIONISTACHLOE

Hoe fijn is het om voor een lange vlucht nog even een avondje te chillen in de buurt van Schiphol? Denk aan heerlijke bites, cocktails, de laatste dingetjes voorbereiden en s’morgens na een goed ontbijt in no-time op Schiphol zijn. Dit kan allemaal bij Jaz Amsterdam hotel, een hotel gelegen naast de Ziggo Dome en op loopafstand van Station Bijlmer-Arena. Naast dat je super easy vanaf het hotel met de trein op Schiphol bent kun je ook gebruik maken van elektrische taxies (te bestellen in het hotel) die je in nog geen 20 minuten naar Schiphol brengen. Ik besloot Jaz hotel uit te proberen en afgelopen zondag bestond mijn zondag vooral uit niets doen. Heerlijk genieten van de Off-Beat Suite, een kussen gevecht houden (geheimpje tussen ons he), champagne drinken in bad om daarna een plateau met bites onder het genot van een cocktail te nuttigen (niet verkeerd toch?). Maandag, na als een roosje te hebben geslapen, een prins heerlijk ontbijt en een aantal foto’s te hebben gemaakt kon het grote avontuur beginnen. Met WOW Air (vliegmaatschappij uit IJsland) vlieg ik naar Los Angeles, met een korte stop (van 2 uur) op Reykjavik. Mijn blogger vriendinnetje Amandine vliegt vanuit Berlijn met WOW Air naar Reykjavik en samen vliegen we door naar Los Angeles. Na een vlucht van 9 uur zou ik rond de klok van zes lokale tijd ( 03:00 NL tijd) aankomen in LA. Hier blijven we een nacht en daarna rijden we door naar Santa Barbara waar ons eerste echte avontuur gaat beginnen. Er staat enorm veel op de planning en stiekem zie ik wel een beetje tegen de jetlag op, maar ik heb natuurlijk er ook enorm veel zin in. Zoals ik al eerder schreef probeer ik een USA telefoonkaart te kopen, dus ben je benieuwd naar al mijn avonturen volg mij dan sowieso op Snapchat @FashionistaChlo. Voor nu Bye Bye See you in USA!

Want to chill before a long flight an a nice hotel close to Schiphol? Think about delicious bites, cocktails and good breakfast. This is all possible at Jaz Amsterdam hotel, a hotel situated next to the Ziggo Dome and on walking distance from Station Bijlmer Arena. Besides that you are close by the train station, you can also use electric taxies (to be ordered at the hotel) which bring you to the airport in less than 20 minutes. I decided to try Jaz hotel and last Sunday evening consisted mainly of doing totally nothing. I really enjoyed the Off Beat Suite, had a pillow fight (hey little secret between us), drank champagne in bath and had a plateau with bites while enjoying a cocktail (not bad right?). Monday, after having slept like a baby, a delicious breakfast and after I took some photos the great adventure could begin. With WOW Air (airline from Iceland) I fly to Los Angeles, with a overlay (2 hours) in Reykjavik. My blogger friend Amandine is flying from Berlin to Reykjavik with WOW Air and together we fly to Los Angeles. After a flight of 9 hours I am in LA around 6PM local time (03:00 Dutch time). We stay one night in LA and then we drive to Santa Barbara where our real adventure will start. There is lots on our planning and secretly I see a bit against the jetlag, but of course I also really looking forward to (EXCITED!!). As I wrote before, I try to buy a USA calling card, so when you’re curious about all my adventures than anyways follow me on Snapchat @FashionistaChlo. For now Bye Bye See you in USA!

Jaz Amsterdam hotel – De Passage 90 – Amsterdam Zuid Oost

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

3 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.