YELLOWBAG – DE PERFECTE KORTINGS APP

YELLOWBAG KORTINGSAPP FASHIONBLOGGER
YELLOWBAG KORTINGSAPP FASHIONBLOGGER
YELLOWBAG KORTINGSAPP FASHIONBLOGGER

Je wilt een nieuw product kopen en of dat electronica of kleding is, iedereen wil de beste prijs. Urenlang struinen we het internet af, niet alleen op zoek naar het perfecte product, nee we zijn stiekem altijd op zoek naar de perfecte prijs. Want hey, we willen toch nooit teveel betalen? Ook ik ben zo en ga daarom altijd op zoek, maar dat kost tijd. De laatste tijd reis ik enorm veel en heb ik weinig tijd om urenlang op het internet rond te dwalen. Maar ik heb goed nieuws, hier is wat op gevonden. Maak vandaag kennis met Yellowbag. De kortingsapp Yellowbag controleert 24 uur per dag, zeven dagen per week de prijzen van miljoenen producten bij alle grote Nederlandse webshops. Hoe dan? Zou je nu misschien denken. Nou dat zou ik jullie vertellen: als gebruiker van de app voeg je jouw favoriete product toe aan je virtuele boodschappentas. De kortingsapp (download de app hier) laat je direct zien waar het product op dat moment het goedkoopst is. Vervolgens blijft Yellowbag de prijs van het product volgen en brengt een gebruiker direct op de hoogte als het product ergens in prijs is gedaald. Nog beter nieuws, Yellowbag werkt niet samen met specifieke webshops dus je kan ieder product opslaan in jouw eigen exclusieve shoppingbag. Ideaal toch? Hierdoor wordt online shoppen nog leuker (en goedkoper)!

Vorige week werd de kortingspap gelanceerd en daar moest ik natuurlijk meer van weten. Een dag na mijn verjaardag downloadde ik de app en begon ik aan mijn wishlist. Hoe werkt het nou precies? Voordat je begint met shoppen, moet je eerst de Yellowbag share aanzetten. Dit gaat super gemakkelijk en wordt aan de hand van een kort stappenplan in de app uitgelegd. Hierna is het easy: heb je een product gevonden dan druk je op de share button, vervolgens op het Yellowbag logo en hup het product staat in je wishlist. Binnen een paar minuten stond mijn lijstje vol en eerlijk is eerlijk het is ideaal. Dit scheelt gewoon enorm veel tijd en tijd is geld. Een ander leuk weetje: Yellowbag is een snelgroeiende Nijmeegse startup. Extra leuk natuurlijk dat ik zelf ook uit de buurt van Nijmegen kom. Nu mijn vraag aan jullie: kende jullie deze kortingsapp al en gaan jullie hem downloaden. Heb je vragen, let me know! Liefs X

Registreer nu gratis hier en mis nooit meer een korting!

YELLOWBAG KORTINGSAPP FASHIONBLOGGER

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

2 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.