Vakantie vieren bij het luxueuze hotel Daios Cove op Kreta (deel 3)

DAIOS COVE TRAVEL LUXERY RESORT CRETE AMANDINE
DAIOS COVE TRAVEL LUXERY RESORT CRETE AMANDINE
DAIOS COVE TRAVEL LUXERY RESORT CRETE AMANDINE
DAIOS COVE TRAVEL LUXERY RESORT CRETE AMANDINE
DAIOS COVE TRAVEL LUXERY RESORT CRETE AMANDINE
DAIOS COVE TRAVEL LUXERY RESORT CRETE AMANDINE
DAIOS COVE TRAVEL LUXERY RESORT CRETE AMANDINE
DAIOS COVE TRAVEL LUXERY RESORT CRETE AMANDINE
DAIOS COVE TRAVEL LUXERY RESORT CRETE AMANDINE
DAIOS COVE TRAVEL LUXERY RESORT CRETE AMANDINE

Mijn laatste dag bij Daios Cove in Agios Nikolaos is alweer aangebroken. De dagen lijken voorbij te zijn gevlogen en ik kan alleen maar zeggen wat was het heerlijk. Vandaag wil ik graag wat meer vertellen over het luxery resort waar ik samen met blogger Amandine verblijf. Dios Cove is gelegen dichtbij het stadje Agios Nikolaos, maar wanneer je hier verblijft hoef je er eigenlijk niet uit. Het resort is van alle gemakken voorzien en daardoor krijg je echt dat ultieme vakantie gevoel. Wij verblijven in een luxe kamer met eigen privé zwembad, maar je kan ook kiezen voor een riante villa, suite etc. Daarnaast beschikt het hotel over maar liefst vier (buffet, beach, mediterraans en Grieks) verschillende restaurants, een heerlijk zwembad en privé strand. Maar er is meer: waar de meeste hotels een boutique hebben waar je hebbedingetjes kan kopen zijn er bij Daios Cove verschillende leuke winkels waar ze diverse high-end, maar ook Griekse designer kleding verkopen. Gister ochtend hopte ik samen met Amadine langs de winkels en stiekem werd ik helemaal hebberig. Ik wilde het liefst alles kopen maar uiteindelijk heb ik mijzelf verstandig in gehouden. Anyway, hierboven een aantal foto’s van de afgelopen twee dagen. Op de eerste foto zie je Amandine en mij in de golfkar die ons naar de receptie bracht. Hier pakte we een taxi om naar Agios Nikolaios te gaan (foto 2/3/4). De 5de en 8de foto zijn gister gemaakt bij het privé strand. Het waaide zo hard dat ik steeds mijn haar moest vast houden. Gelukkig is de temperatuur wel goed, waardoor het windje eigenlijk wel lekker is. Op de 6de foto lig ik heerlijk te genieten in het zwembad. Het waaide die dag ook enorm hard en daarom besloten we bij het zwembad te blijven, maar hey met dit uitzicht is dat zeker geen straf toch? Hierna volgt een foto van ons privé zwembad. Het zwembad ligt in de zon, maar ons terras in de schaduw. Hierdoor gaan we er overdag niet echt in, maar hoe heerlijk is het om bij thuis komst nog even een duik te nemen? Op de laatste twee foto’s krijg je een beter beeld van het resort, je ziet de villa’s en kamers, maar ook het uitzicht over de baai. Een extra note; mijn telefoon is nog steeds kapot, dus wil je mij blijven volgen dan kan dat op dit moment alleen via Instagram  @FashionistaChloe of Facebook. Ik hou jullie op de hoogte. Voor nu, αγάπη από vanuit Kreta.

My last day at Daios Cove in Agios Nikolaos has begun. The days seem to have flown by and I can only say that it was amazing!! Today I would like to tell more about the luxery resort where I stay together with blogger babe Amandine. Dios Cove is located near the town of Agios Nikolaos, but if you stay here, you do not really go out. The resort has everything you need and that makes that you really get that ultimate holiday feeling. We stay in a deluxe room with private pool, but you can also opt for a amazing huge villa, suite, etc. The hotel also has four (buffet, beach, Mediterranean and Greek) restaurants, a lovely pool and private beach. But there is more: where most of the hotels have just one boutique where you can buy things, Daios Cove has several shops where they sell high-end, but also Greek designer clothing. Yesterday morning I went to the shops together with Amandine and secretly I was quite greedy. I wanted to buy it all, but finally I kept myself sensibly. Anyway, above some pictures of the last two days. On the first picture you see Amandine and me in the golf cart that brought us to the reception. Here we took a taxi to go to Agios Nikolaios (photo 2/3/4). 5th and 8th pictures were made yesterday at the private beach. It was super windy that I still had to hold my hair. Fortunately, the temperature is okay (30 degrees),  so the wind is actually delicious. On the 6th picture you see me enjoying the pool life (love it). Below you see a picture of our private pool. The pool is  located in the sun, but our terrace is in the shade. Because of this we do not stay there during the day, but this pool is perfect for a dip after a long beach day. The last two photo will give you a better picture of the resort, you will see the villas and rooms, but also the view over the bay. An additional note; my phone is still broken, so if you want to follow then please add me on Instagram FashionistaChloe or Facebook. I’ll keep you posted guys. For now, αγάπη από from Crete.

Dress via Dreams2bdone Nijmegen

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (29) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

5 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP