Een nacht logeren bij Ink Hotel Amsterdam

INK HOTEL AMSTERDAM TRAVELBLOGGER
INK HOTEL AMSTERDAM TRAVELBLOGGER
INK HOTEL AMSTERDAM TRAVELBLOGGER
INK HOTEL AMSTERDAM TRAVELBLOGGER
INK HOTEL AMSTERDAM TRAVELBLOGGER
INK HOTEL AMSTERDAM TRAVELBLOGGER

Na vijf dagen genoten te hebben van de Griekse zon en alle luxe bij Daios Cove was het vrijdag avond tijd om terug richting Amsterdam te gaan. Pas laat in de avond vloog ik naar Amsterdam. Dit was aan de ene kant enorm fijn, omdat ik dan nog de hele dag had in Griekenland. Maar aan de andere kant was het vervelend, omdat ik pas om 1 uur aan kwam en hierdoor niet meer terug kon naar Nijmegen. Gelukkig kon ik op uitnodiging van INK hotel nog een nachtje in Amsterdam blijven. Hierdoor hoefde ik alleen met de taxi naar Amsterdam, kon ik daarna heerlijk in bed duiken en de volgende dag nog wat slapend aan het ontbijt aanschuiven (#perfect). Hierboven een klein fotoverslag van mijn verblijf en ik ben heel erg benieuwd wat jullie er van vinden. Houden jullie ook zo van hotels? Uiteindelijk slaap ik het beste in mijn eigen bed, maar ik ben ook een enorme fan van een heerlijk hotel bed. Bij deze wil ik jullie ook een kleine update geven over mijn reisschema. Ik blijf tot donderdag in Nijmegen, ben daarna twee dagen in Amsterdam en reis daarna door naar Wenen. Hierna ben ik weer een paar dagen in Amsterdam voordat ik op het vliegtuig stap naar Montenegro. Hebben jullie nog tips voor deze reisjes, laat mij het dan weten. Ben je benieuwd naar mijn avonturen? Volg mij dan via Snapchat @FashionistaChlo. Liefs X

After five days enjoying the Greek sun and all the luxury at Daios Cove it was time to go back to Amsterdam. Late in the evening I flew to Amsterdam. This is on the one hand great because I still had the whole day in Greece. But on the other hand, it was annoying because I arrived super late in Amsterdam and therefore I could not travel to Nijmegen by train anymore. Luckily I was able to stay another night in Amsterdam on the invitation of INK hotel. When I arrived at Schiphol I took a taxi to Amsterdam where I went straight to my bed. Above a small photo report of my stay and I am very curious what you think of it. Do you also love hotels as much as I? Eventually I sleep the best in my own bed, but I’m also a huge fan of a delightful hotel bed. By this post I want to give you a little update on my travel schedule. Till Thursday I will stay in Nijmegen, hen two days in Amsterdam and then I will travel on to Vienna. After this I am again a few days in Amsterdam before I step on the plane to Montenegro. Do you have any tips for those trips, if yes, then please let me know. Are you curious about my adventures? Then follow me on Snapchat @FashionistaChlo. Love X

SHOP THE LOOKS:

1. Jacket: ByMees – sneakers: Nubikk – sunnies: Rayban – bag: BASCH Amsterdam – dress: Lofty Manner

2. 1. Dress: Dreams2bdone

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

1 Reactie

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.