Vakantie vieren bij het luxueuze hotel Daios Cove op Kreta (deel 1)

DAIOS COVE CRETE LUXERY RESORT AGIOS NIKOLAIOS CRET GREECE TRAVELBLOG
DAIOS COVE CRETE LUXERY RESORT AGIOS NIKOLAIOS CRET GREECE TRAVELBLOG
DAIOS COVE CRETE LUXERY RESORT AGIOS NIKOLAIOS CRET GREECE TRAVELBLOG
DAIOS COVE CRETE LUXERY RESORT AGIOS NIKOLAIOS CRET GREECE TRAVELBLOG
DAIOS COVE CRETE LUXERY RESORT AGIOS NIKOLAIOS CRET GREECE TRAVELBLOG
DAIOS COVE CRETE LUXERY RESORT AGIOS NIKOLAIOS CRET GREECE TRAVELBLOG

Na een weekendje in Amsterdam en even snel mijn koffer te hebben omgepakt in Nijmegen was het alweer tijd voor een nieuwe trip. Samen met de Franse blogger Amandine (bekijk haar blog hier) reisde ik maandag af naar Griekenland. Op uitnodiging van Daios Cove Luxery Resort (bekijk het resort hier) verblijven wij samen 5 dagen op het prachtige eiland Kreta. Vanaf Amsterdam is het ongeveer 3,5 uur vliegen naar Heraklion en vanaf het vliegveld is het nog +/- 60 minuten met de taxi naar het resort (gelegen in Agios Nikolaios). Na Portugal (lees alles nog even terug hier) en mijn weekend Amsterdam (lees weinig slaap) kon ik gister niet meer doen dan alleen maar slapen. Op een af andere manier was ik totaal gesloopt en heb ik zowel in het vliegtuig, als in de taxi, als op het strand en nog na het eten in bed alleen maar geslapen (ik kon mijn ogen gewoon niet meer open houden). Inmiddels ben ik weer bij gekomen en is de tweede dag in Kreta aangebroken. Voordat ik heerlijk ga genieten van dit resort wil ik eerst een aantal foto’s van de eerste dag met jullie delen. Hierboven zien jullie onder andere mijn outfit, het uitzicht vanaf onze villa (tweede en vijfde foto) en de omgeving. Ik weet nu al, dit gaat genieten, genieten en nog eens genieten worden. Vandaag doen Amandine (zij komt net terug uit New York met een jetlag) het rustig aan en morgen willen wij Kreta gaan ontdekken. Hebben jullie nog tips voor ons? Let me know. Voor nu, αγάπη από vanuit Kreta.

After a weekend in Amsterdam and repacking my suitcase in Nijmegen it was again time for a new trip. Last Monday together with French blogger Amandine I traveled to Greece. On the invitation of Daios Cove Luxery Resort we stay together five days on the beautiful island of Crete. from Amsterdam the flight only takes 3.5 hours to Heraklion Airport and from there it is +/- 60 minutes by taxi to the resort (located in Agios Nikolaios). After Portugal and my weekend Amsterdam (read less sleep) I could not do last more than just sleep the entire day. One way or another I was totally wrecked and both in the plane as in the taxi as on the beach and even in bed I just slept. Right now I feel much better and its time for my second day here in Crete. Before I’m going to enjoy this resort, I would first like to share some pictures of the first day. Above you can see my outfit, the view from our villa (second and fifth photo) and its surroundings. I already know, this is going to be amazing!! Today Amandine (she has just returned from New York with a jetlag) and I take it easy, and tomorrow we want to explore Crete. Do you have any tips? Let me know. For now, αγάπη από from Crete.

SHOP THE LOOK:
Espadrilles: Manebi, shorts: Zara, top: Lofty Manner by Dreams2bdone, sunnies: Rayban, bag: bought in Portugal

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

5 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.