Vakantie vieren bij het luxueuze hotel Daios Cove op Kreta (deel 4)

En het Griekenland avontuur zit er weer op. Afgelopen vrijdag vloog ik na een heerlijke zonnige dag terug richting Schiphol. Ik kwam pas laat in de avond aan en besloot daarom te overnachten bij INK Hotel Amsterdam. Daar later meer over, eerst deel ik met jullie de laatste post over Daios Cove Kreta. Afgelopen vrijdag vloog mijn partner in crime Amandine al in de middag dus alleen in de ochtend waren we samen. Na het ontbijt maakte we een paar foto’s en genoten we nog even heerlijk van het strand. Het is zo heerlijk als het strand op loopafstand is, hierdoor kun je super makkelijk ook even naar je kamer lopen. Anyway, net voordat Amandine vertrok mochten we nog even mee varen met de speedboot en dat was een groot succes. We vlogen over het water en ook al was het maar kort het was echt de perfecte afsluiting van ons Kreta tripje. Toen Amandine vertrokken was besloot ik nog even heerlijk bij het zwembad neer te ploffen. Hier heb ik het meerendeel van de dag geslapen en rond de klok van vijf was het tijd om mijzelf klaar te maken voor de reis naar het vliegveld. Gelukkig kreeg ik de mogelijkheid om mijzelf in de wellness om te kleden (echt super fijn, thanks again Daios Cove) waardoor ik fris en fruitig de taxi in kon stappen. Na een uurtje kwam ik aan op Heraklion airport waar ik binnen no-time door de douane heen was. Hierna was het nog 3,5 uur vliegen naar Amsterdam (veel geslapen). In het vliegtuig ontmoette ik trouwens twee leuke meiden die hadden gedanst op Kreta (zie einde van de video). Ik vind het altijd zo gezellig om nieuwe mensen te leren kennen, vinden jullie ook niet? Vandaag begint de werkweek weer en door middel van deze post sluit ik dan ook mijn Kreta avontuur af. Voor nu, until we meet again Kreta, I had a blast!

And the Greece adventure is over. Last Friday after a lovely sunny day I flew back to Schiphol. I arrived very very late in the evening and therefore I decided to stay at INK Hotel Amsterdam. More about that later, first I want to share more about Daios Cove Crete. Last Friday, after breakfast we made a few pictures and we enjoyed our time at the beach. I really like it when the beach is within walking distance which makes it super easy to go back to your room or whatever.Anyway, just before Amandine left we were enjoyed our time on a speed boat which was a great success. We flew over the water and even though it was short it was the perfect ending of our Crete trip. When Amandine had left I decided to go to the pool. Here I slept the entire day and around five it was time to prepare myself for the journey to the airport. Fortunately, I had the opportunity to dress myself in the spa (thanks again for that Daios Cove). After an hour in the taxi I arrived at Heraklion airport. After this it was still 3.5 hours flight to Amsterdam (much sleep). On the plane I met two girls who had danced in Crete (see the end of the video). I really like to meet with other people and think it’s always fun to meet right? Today I have to get back to work begins and through this post I would like to finish my Crete adventures. For now, until we meet again Crete, I had a blast!

Daios Cove resort Crete Griekenland Travel blogger
Daios Cove resort Crete Griekenland Travel blogger
Daios Cove resort Crete Griekenland Travel blogger
Daios Cove resort Crete Griekenland Travel blogger
Daios Cove resort Crete Griekenland Travel blogger
Daios Cove resort Crete Griekenland Travel blogger
Daios Cove resort Crete Griekenland Travel blogger

SHOP THE LOOK:

Espadrilles: Lola Nomada, denim shorts: Levi’s, shirt: Lofty Manner, sunnies: RayBan, bag: Furla

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

1 Reactie

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.