Vakantie vieren bij het luxueuze hotel Daios Cove op Kreta (deel 2)

DAIOS COVE CRETE TRAVELBLOG VISIT GREECE LUXERY HOTELS
DAIOS COVE CRETE TRAVELBLOG VISIT GREECE LUXERY HOTELS
DAIOS COVE CRETE TRAVELBLOG VISIT GREECE LUXERY HOTELS
DAIOS COVE CRETE TRAVELBLOG VISIT GREECE LUXERY HOTELS
DAIOS COVE CRETE TRAVELBLOG VISIT GREECE LUXERY HOTELS
DAIOS COVE CRETE TRAVELBLOG VISIT GREECE LUXERY HOTELS
DAIOS COVE CRETE TRAVELBLOG VISIT GREECE LUXERY HOTELS
DAIOS COVE CRETE TRAVELBLOG VISIT GREECE LUXERY HOTELS

Goedemorgen vanuit het heerlijke Kreta. Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe post over mijn avonturen hier in het resort Daios Cove.  Tijdens de tweede dag besloten wij heerlijk rondom het hotel te verblijven. Amandine had nog steeds een beetje last van een jetlag en ik had zelf ook niet echt de behoefte om de stad in te gaan of het eiland te verkennen. Na een heerlijk ontbijt en even gewerkt te hebben in de hotelkamer was het tijd voor ontspanning. Daios Cove heeft een infinity pool, maar ook een privé strand, met strandbedjes en service. Ons plan was om rond de klok van twaalf op het strand te zijn, maar doordat we toch iets meer werk hadden dan verwacht waren we er pas om twee uur. De zon is hier duizend maal sterker dan in Zuid Frankrijk dus eigenlijk was het maar goed dat we korter op het strand waren. Daarnaast besloten we ook een paddleboard te huren en een beetje te paddelen op het water (heerlijk!). In het begin was ik wel een beetje bang, maar oefening baart kunst. Binnen de kortste keren stond ik op het bord en paddelde ik met volle vaart vooruit (grapje hoor). In de avond hadden we het plan om richting Agios Nikolaios  te gaan, maar uiteindelijk besloten we om heerlijk te genieten van het diner in ons resort, een aantal foto’s te maken van onze outfit en daarna terug te gaan naar onze kamer. Wat ik droeg in de avond? Ik koos voor een playsuit van Oeuvre in combinatie met mijn Lola Nomada espadrilles, BASCH Amsterdam tas en Chloe zonnebril. Vandaag gaan we een beetje een planning maken en willen we in de avond wel iets gaan bezoeken of bekijken (dat is in ieder geval het plan). Heb je nog tips voor ons, laat het dan weten! Voor nu, αγάπη από vanuit Kreta.

Good morning from the lovely Crete. Today it’s time again for a new post about my adventures here on resort Daios Cove. During the second day we decided to stay around the hotel. Amandine still had a jetlag and I did not really owned the need to go and explore the island or the city. After a delicious breakfast and some work in the hotel room it was time for relaxation. Daios Cove has an infinity pool, but also a private beach with beach beds and beach service. Our plan was to be at the beach around twelve, but because we did a little more work than expected, we were there at 2. The sun is a thousand times stronger than in the South of France so it was actually a good thing we were shorter at the beach. We also decided to rent a paddleboard and I also did a little paddling on the water (delicious!). In the beginning I was a bit scared, but after some practice I felt more confident. In no time I was on the board and I paddled ahead with full speed (joking). In the evening we had planned to go to Agios Nikolaios, but finally we decided to enjoy a delicious dinner, to make some pictures of our outfit and then go back to our room. What I wore in the evening? I chose a playsuit from Oeuvre combined with my Lola Nomada espadrilles, BASCH Amsterdam bag and Chloe sunglasses. Today we are going to make a plan and we want to go to visit or to see something in the evening (which is in any case the plan). Do you have any suggestions for us, please let us know. For now, αγάπη από from Crete.

SHOP THE LOOK NOW:
Espadrilles: Lola Nomada, playsuit: Oeuvre by Dreams2bdone, bag: BASCH Amsterdam, sunnies: Chloe

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (29) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

2 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP