Relaxen bij hotel Villa Marie Ramatuelle (deel 1)

Hotel villa marie st tropez travel

Hotel Villa Marie

Op steenworp afstand van het bekendste strand van Saint Tropez, Pampelonne beach, en net voor de uitgestrekte wijn châteaux van Ramatuelle ligt het luxe 5 ***** hotel Villa Marie St.Tropez. Onze derde stop maakte wij bij dit prachtige hotel waar je puur kan genieten van luxe, wellness en de geweldige service. Voordat ik verder schrijf even een kleine geschiedenis: hotel Villa Marie behoort tot Maison & Hotels Sibuet welke is opgericht door Jocelyne and Jean-Louis Sibuet. In 1981 begonnen zij het avontuur met een boutique hotel in Megève en inmiddels is het label uitgebreid tot maar liefst twaalf verschillende luxe  hotels en resorts. Hotel Villa Marie is daar een van en werd opgericht in 2003. Inmiddels is dit hotel een bekend begrip geworden in de regio en werd ik natuurlijk benieuwd naar dit hotel.

Just a step away from the famous beach of Saint Tropez, page Pampelonne , and just before the extensive wine châteaux of Ramatuelle you will find the luxury 5 ***** Hotel Villa Marie Saint Tropez. We made our third stop ​​at this magnificent hotel where you can enjoy pure luxury, wellness and amazing service. Before I go further first a brief history lesson: Hotel Villa Marie belongs to Maison & Hotels Sibuet which was founded by Jocelyne and Jean-Louis Sibuet. In 1981 they began the adventure with a boutique hotel in Megève and now the label has been extended up to twelve different luxury hotels and resorts. Hotel Villa Marie is one of them and was founded in 2003. Since then the hotel has become a well known hotel in the region, and of course me as a travel and fashion blogger was curious about that.

Hotel villa marie st tropez travel
Hotel villa marie st tropez travel

Bij aankomst werden we enorm vriendelijk ontvangen, kregen we een drankje aangeboden en moesten we even wachten tot onze kamer gereed was. Tijdens het wachten kregen we nog een korte rondleiding door het hotel en de tuin. Ik was echt even sprakeloos van de schoonheid van dit hotel. Alles is tot in detail uitgewerkt, het uitzicht is fantastisch en even had ik het gevoel dat ik aan het dromen was. Hotel Villa Marie heeft diverse kamers (van classic kamers tot suites) en wij verblijven twee nachten in een chambre Prestige van 35 m² (met uitzicht op Pampelonne beach). Maandag waaide het nogal hard, maar het was gelukkig niet koud en daarom besloten we de hele middag te gaan relaxen bij het zwembad. In de avond was er voor ons een tafel gereserveerd bij het restaurant van Villa Marie genaamd Dolce Vita. Hieronder een foto van het uitzicht over de tuin en het zwembad, mijn outfit en een stuk van de binnen patio. Prachtig toch?

When we arrived we were welcomed friendly with a drink of the house and had to wait until our room was read . While waiting we got a brief tour around the hotel and in the garden. I was really speechless by the beauty of this hotel. Everything is finished in detail, the view is fantastic and I just had the feeling that I was dreaming. Pinch me please! Hotel Villa Marie had a variety of rooms (from classic rooms to suites) and we spend two nights in a chambre Prestige 35 m² (overlooking Pampelonne beach). On Monday the wind was blowing quite hard, but luckily it was not cold, so we decided to relax by the pool. In the evening there was a table reserved for us at the of restaurant of Villa Marie called Dolce Vita. Below a picture of the view over the garden and the pool, my outfit and a piece of the inside patio. It is beautiful right?

Hotel villa marie st tropez travel
Hotel villa marie st tropez travel
Hotel villa marie st tropez travel
Hotel villa marie st tropez travel

SHOP THE LOOK:

Dress: Stradivarius – heels: Miss Guided, bag: Furla

Om zeven uur werden we verwacht in het restaurant Dolce Vita dus rond een uur of half zes besloten we richting onze kamer te gaan. Even opfrissen in bad, opmaken, ja je kent het vast wel. Na een heerlijk bad (zie derde foto) koos ik voor een denim jurkje in combinatie met mijn Gucci bril, Furla tas en fringes hakken. Wat vinden jullie van deze look?

At seven o’clock we were expected at restaurant Dolce Vita, so around half past five we decided to go towards our room. After a bath (see third photo ), I decided to wear my denim dress combined with my Gucci glasses, Furla bag and fringes heels. What do you think of this look ?

Hotel villa marie st tropez travel Dolce Vita restaurant RamatuelleHotel villa marie st tropez travel Dolce Vita restaurant Ramatuelle

Valt jullie niks op aan bovenstaande foto’s? Toen ik binnen kwam zag ik het namelijk meteen! Dolce Vita is het ideale Instagram restaurant. Het hele restaurant bestaat uit ramen en daarom heb je overal de perfecte belichting. Bij binnenkomst begonnen we met een aperitiefje, Kir Royal waarna we aan tafel schoven. Toen kon het dinerfeest echt beginnen!

Do you notice something on the pictures below ? When I walked in the restaurant I immediately saw it. Restaurant Dolce Vita is the perfect Instagram restaurant. The whole restaurant is made up of windows and therefore you have everywhere the perfect light (also for selfies). First we started with an aperitif, Kir Royal and after that the dinner party could really begin!

Hotel villa marie st tropez travel Dolce Vita restaurant Ramatuelle
Hotel villa marie st tropez travel Dolce Vita restaurant Ramatuelle

Als voorgerecht bestelde ik de Moules Mariniere en als hoofdgerecht scampi. Hierna spotte ik nog diverse lekkernijen op de dessert kaart, maar die liet ik even aan mij voorbij gaan. ik was verzadigd en koos voor een cappuccino. Vandaag hebben we onze tweede dag bij hotel Villa Marie waarbij er een tripje naar Saint Tropez inclusief een bezoek aan de vintage markt op het programma staat. Wil je 24/7 op de hoogte blijven van al mijn avonturen volg mij dan ook op snapchat: @Fashionistachloà bientôt de Saint Tropez.

As a starter I ordered the Moules Mariniere and scampi for main course. After this I spotted a various of delicious deserts on the menu, but could resist myself. I was saturated and decided to drink a cappuccino. Today we have our second day at Hotel Villa Marie included a trip to Saint Tropez and a visit to the vintage market. Do you want to follow me 24/7 and read about all my adventures, you can follow me on snapchat; @Fashionistachlo.. à bientôt de Saint Tropez.

Hotel Villa Marie – Route des Marres – Ramatuelle
Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

6 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.